KubilayGizemzkan İnternetten alan varmı memnun kalan yazabilir mi veya model olarak tavsiyede bulanacak anneler üstten düğmeliler mi yoksa düğmesiz bisiklet yaka olanlar mı bebeği emzirirken hangisi daha kolay oluyor 🦋🙏🏻😊
NeslihanPiaAbac KubilayGizemzkan bisiklet yakadan gögsünüzü açmanız çok zor düğmeli aldım ben birde omuzunde vs dantel olmamasına özen gösterdim ki bebeğin cildini tahriş etmesin diye.netten almadığım için o konuda bi fikir veremeyeceğim.
Gulnur KubilayGizemzkan cnm hastanede giymek icin soruyosan kesinlikle kirmizi falan al takimini ben sezeryan oldum vok kkanama oluyor
XyveAnnesi KubilayGizemzkan ben gecelik aldım internette trendyoldan,önden düğmeli,fuşya renginde,çokta sevdim memnunum😊
Sulegorkemakyol KubilayGizemzkan ben gittigidiyor.com dan aldım aldığım pijama ve sabahlık takımı 45tl birde geçelik aldım 35 tl ye önden düğmeli aldım ablam ve yengemin dediğine göre emzirme bölmeliler çok kullanışlı okmuyor dediler bende o yüzden normal aldım
XyveAnnesi KubilayGizemzkan 93 tl ydi,var aslında daha önceki doğumumdan geceliğim ama emzirme yernden hiç rahat edememiştim,gizli bölmeliydi,bunu önden iki taraftan düğmeli aldım çok rahat,inşallah hayırlısıyla da kullanmak nasip olur😊 cümlemize...
XyveAnnesi KubilayGizemzkan trendyol yazmışım pardon,bu aralar çok şeyler aldığım için karıştırdım siteleri😄 gittigidiyor dan almıştım,Mecit marka lohusa geceliği,isterseniz sabahlıklı olanı da var,ben gerek görmedim
Sulegorkemakyol KubilayGizemzkan yok değildi canım normal fiyatı eğer instegram kullanıyosan aynı isim ordada ekle pijama takımımı oraya koydum satıcıdaki resmiyle
Sulegorkemakyol Kızlar aldığım geceliğide ekledim o nun renginde ben ekru aldım sitedeki fotosu öyleydi