GoNCa Tutunamayan bebişler, bitmeyen düşükler sonu, mucize yaşayanlar varsa bana anlatıp bu umutsuzluğumu bir sihirbaz gibi alıp gidebilirmi...
Kdrfts GoNCa gecmis olsun canim kac defa dusuk yaptin? Bi tanidigim 6 defa dusuk yapmisti doktora gitti defalarca nedeni cok gec anlasildi rahim genisligi varmis hamile kaldiginda rahimine dikis atilarak saglikli bir dogum yapti
NeslihanPiaAbac GoNCa eşimin ablasında yaşadık biz tutunamıyordu bebişler.Tedavi gördü doktor kontrolünde bir oğlu oldu .İnşallah sizinde olur sağlıkla büyütürsünüz🙏🌷
Dlkkrgnc GoNCa 1biyokimyasal gebelik 1de 8haffalık kayıp var benmde genetik test sonucumda trombofili çıktı gebe kalana kadar corasprin kullandım şuanda clexan kullanıyorum.allah yardımcınız olsun
Kdrfts GoNCa peki bir sebebi varmi doktorunuz birsey soyledimi neden oldugu hakkinda? Birde karninizda ölen bebeginiz kac haftalikti
GoNCa Kdrfts karnımda ölen 7 haftalık düşük yaptığım ise 11+6 şuan genetikden sonuçlarımı bekliyorum, ne çıkacak bilmiyorum
Kdrfts GoNCa dusuk tehditi zamani icinde olmmus 2 kayipta ilk gebeliklerde bu tarz kayiplar normal karsilaniyor 3 ve daha sonrasi icin riskli oldugu dusunuluyor insallah bir sorun cikmaz ve yakin zamanda bebek sahibi olursunuz pozitif dusunun dua edicem sizin icin ❤
Semakacan Benim yengemin 7 tane bu şekilde oldu canım biri doğdu öldü bazısı karnında oldu bazısı düşük oldu. Ama şimdi 2 tane bal gibi çocukları var biri 10 diğeri 7 yaşında 😊 Allah sınıyordur belki de hiç bi zaman ümitsiz olmayın Rabbim nasip etsin inşallah size de. Bende hamileyim tehlikem var karninizda kaç aylıkken öldü bebeğiniz?😔
GoNCa Semakacan benim karnımdaki 7 haftalık öldü ama 1 gün öncesinden şiddetli kanama geçirip hastaneye yatış vermişlerdi ertesi sabah doktora göründüğümde ölmüştü ve kürtaj oldum
GoNCa dilara10 sağolun, doktorumda o tahminde bulundu, tam sonuç alabilmek için genetiğe gidip kan vermemi istedi, onun sonuçlarını bekliyorum
Hilosko Canim bn seni anliyorum 2 dusuk yaptim 2side 8nci haftada kalbi durdu okadar acili bir durumki 1i kurtaj oldu. Digerini doktor kurtajla her giriste rahime zarar veririz kendin dusur dedi evde aglaya aglaya hoplaya ziplaya maydonoz yiyerek dusik yaptim genetik inceleme istedim 2 doktora gosterdim normal dediler. 3ncu doktora gosterdim sende pihtilasma bozuklugu var dedi simdi hamileyim 13 haftalik clexan coraspirin kullaniyorm ins bisey olmaz icimde hep bir korku Allah sanada nasip etsin.en azindan kisir degiliz diye hep kendimi avuttum yine olur