Sermec27 4114eb adım Seray 1 hafta önce 38 haftalıkken oğlumu ölü dogum yaptım cok acım var nolur bana da dua edin kardeşlerim cok acım var cok 😔
4114eb Sermec27 kuzum etmez miyiz hiç rabbim acını dindirsin gönlüne ferahlık versin inşallah tez zamanda kuzum benim
ays_c İsmim Aslıhan , burada ve derdine derman için dua bekleyen bütün kardeşlerim için dua edecem , Allah yardımcımız olsun evlatlarımızı sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almayı, büyütmeyi nasip etsin inşallah.
sdnrkya [silindi] rabbim bu zor zamanlarda önce sağlık versin hepimize daha sonra hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin isteyen herkese evladı olanlara da bir ömür saglikli huzurlu olmayı nasip etsin hepiniz duamdasiniz🤲
[silindi] Rabbim isteyen dileyen hak eden herkese evladı en kısa zamanda hayirli saglikli bir șekilde nasip etsin. Hamilelere de bebeklerini sağlıklı hayırlı bir șekilde kucagına almayı nasip etsin. Evlat acısı yașatmasın. Evlat acısı yașayanlara sabırlar versin. Rabbim buraya ismin yazan yazmayan herkesin dualarını kabul etsin. Rabbim herkesin gonlune gore versin. Rabbim hepimizin yar ve yardîmcısı olsun🙏
Tuqceee33 Tuğçe🙈 Rabbim herkesin gönlüne göre versin, ne dileği varsa gerçek olsun🌸 tez zamanda sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin🤲🏻💖