Angels21 eviniz hastaneye uzak ise bir gün hastane de yatış yaptryor doktor benm öyle oldu 3 4 saatlik yol mesafesi vardı yattım o yüzden.
Transfer odasında yarım saat bekledim baş aşağı bacak yukarı çok kolay işlemi var kısa sürüyor korkmanıza gerek yok kesinlikle.
Yarım saat orada bekledikten sonra sizi odaya alıyorlar sizinle beraber hemşire odaya geliyor konuşma yapıyor nelere dikkate etmenizi anlatıyor.
Bna hemşire ilk 5 gün boyunca dikkat edin kesinlikle duşa girmeyin dedi.
5 gün boyunca süt ürünleri, protein ağırlıklı beslenmemi söyledi.
Tuvaletinizi yaparken kendinizi zorlamayın ve kesinlikle ıkınmayın dedi.
Spor, ağır iş, ağır yük kaldrmak yok dediler.
Gebelik testi yapılana kadar ilişkiye girmek yasak.
Mesela 5 gün boyunca dikkat edin dediler ben 10 gün boyunca dikkat ettim.
İlk 5 gün mesela hep yat derler ama kesinlikle sürekli yatmayın ve evin içinde ufak adımlarla yürüyüş yapın.
Ve aileden biri muhakkak size bakmak için gelsin sizin evinizi çevirecek yemek yapacak ve sizin moralinizi yüksek tutacak ve kesinlikle aklınızı tutacak mı tutmayacak mı stresine koymaması gerekiyor.
Eşinizde sizde strese girip birbirinize yansıtmayın ve düşünmeyin bol bol dua edin sadece.
Ve transfer yapıldıktan sonra bna 12 gün sonra test yaptırın kan testi denildi. Size de denilecek günde yapın. Eğer o süreden önce yapılırsa değerler de yükselme ve düşüş oluyor ya da tam tersi de olabiliyor o yüzden sabırlı olup denilen zamanda yapın ben öyle yaptım. Eltim bna 5′ci günü test yaptır dedi ama yaparsan da değerler de farklılık olur sonra üzülme dedi. Bnde yaptırmadım eşim çok ısrar etti kimseyi dinlemedim hemşire 12 gün sonra yaptır dedi ve yaptım pozitifi görünce hiç inanamadım eşim de öyle. Test sonucuna dahi bakmak istemedim eşim baktı pozitif diyince ağladım hemen hemşireye sonucu gönder dedi bir de o baksın dedim eşim hem gönderip hem de aradı hemşirenin sesini dinletti mutluluktan ağladım. Değerim de çok yüksek çıkmıştı ikiz olacağı anlamına geldiğini bilmiyordum o da heyecandan sonucu Facebook’ta paylaşmış bilgisi olan bayan akrabaları ikiz gebelik dye yorum yapmışlar biz kendimizi ümitlendirmedik. 20 gün sonra kontrole gelin dediler ve biz gittik muayene için ve dünyanın en güzel haberini aldım iki kese iki minik mucizelerimin kalp atışlarını dinledik o kadar mutluluk verici ki anlatamam.
Rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile. İleri derece pkos vardı bnde 4,5 senenin ardından karar verdim tedavi için çok şükür Rabbim e dualarım kabul oldu. Rabbim sizlere de nasip etsin Amin Ecmain. İnşallah emekleriniz boşa çıkmaz. Bir de verilen ilaçları da zamanında kullanın çok yatmanın faydası yok yürüyüş yapın dediğim gibi evin içinde.. Rabbim yardımcınız olsun inşallah