CgdmZtrk OzgeSelcuk senin hesaba göre çocuk 11 aylık doğuyor ozaman 🥳🥳🥳 senin benim hesabım yokki 🙂 kafa karıştırmayın lütfen
OzgeSelcuk CgdmZtrk doktorlardan iyi biliyorsunuz galiba.. Canım herkesin doğrusu kendine. Ben bu tabloya göre yorumumu yaptım. Asıl siz kargaşaya meyil verecek şekilde uyarılarda bulunmayın.
Yeniannee1 Gaazell evet çıktı 16 17 haftaya kadar yoktu bir kaç hafta sonra inanılmaz şekilde büyümeye başladı 🤷🏻♀️
yasebaris Merve_kucuk ay nasıl yani 14+2 yim iki hafta sonra 16 hafta olacağım o zaman 4 ay bitmiş olmayacakmi şuan ben kaç aylık olmuş oluyorum beynim yandı hesaplamam doğru değil mi yani 😂🙄
Merve_kucuk yasebaris Tam 14+2 günlük müsünüz ? :) 3 ay 10 günlük yani 100 günlük hamilesiniz :) 17+1 günlükkende 4 aylık olmuş olacaksınız :)
11223344 Yahu son adet tarihinden itibaren kaç ay geçmiş sayılabilir. Bende 25 haftalık hamileyim son adet tarihim 26 eylül, o tarihten itibaren saydığımda 6 aylık hamileyimmm 😊
yasebaris Merve_kucuk yani ben şuan daha 3 ay olarak gidiyorum ama uygulamada 4. Ay olarak yazıyor ve bir kaç böyle internet sitesi üzerinde 4. Ay olarak gidiyor olduğumu söylüyor. Yani daha ben 3 ay olarak gidiyorum 17. Haftada 4 aylii olucam ve sonra 4. Aydan devam edicem şuan şaşkınlıklar içindeyim 😒
Gaazell Yeniannee1 Benim niye göbişim büyümüyor bebek oynuyor hissediyorum ama büyümüyor korkuyorum birazcık gelişmiyor mu diye
Merve_kucuk yasebaris 😄😄 Hak veriyorum size çok karışık bir durum ama ben burdan takip ediyorum gebeliğimin ilk haftasından itibaren :) Bende 7 ay 25 günlüğüm mesela 😊 34+2 günlükkende 8 aylık olacağım :)
yasebaris Merve_kucuk bende buradan takip ediyorum fotoğraf atmasını da beceremiyorum ama 4 ay yazıyor ya ne bileyim beynim sulandı şuan 😂 aman neyse ya sağlıklı olsunlar da
Ozget Ben detayli ultrason icin gittigimde sordum 21+0 dim galiba doktor profosordu ozellikle sordum hesaplamayi ne kadarlik hamileyim suan diye 5 ay 2. Hafta demistu… 4 hafta 1 ay olarak sayılıyormus. Kafa karistirici aslinda…
Yeniannee1 Ryakvrckk suan 22 1989-- suan 22+6 5.5 aylığım bence 25+5 6 aylıkmış suan 5.5 aylığım diyorum 😂😂
Ryakvrckk Yeniannee1 çok kolay hesaplaması bir ayda 4 hafta var . Mesele 22 haftalık gebe olsaydın beş buçuk aylık hamile olurdun çünkü 20 hafta beş ay 24 hafta 6 ay