Hosgeldinbebek Ygmrrrr hamile olanlar ve kronik hastalıgı olanlar ayrıldı diye biliyorum, eğer gerekirse vakalar artarsa diğer bölümler de ilgilenecek korona hastalarıyla
Portredekitirtil Ygmrrrr bende dün ikili test için gittim şehir hastanesine. Hatta randevumda vardı gittim ki ne göreyim doktorum yok
Ygmrrrr Menekse35 var öyle bişey her hastanede bi doktor olmak zorundaymış idari izinmiş doktorunuzla bi görüşün
Dygggkcr Ygmrrrr tam tersi idari izinler iptal edildi sağlık çalışanlarının. Sadece hamile ve engelli statüsünde istihdam edilenler 12 günlük idari izinli
Menekse35 Ygmrrrr Allah Allah dün kontrol vardı hiç öyle bişey demedi yani olsa söylerdi belki her yerde yoktur bilemiyorum
Minosko Saçmalamayın ya böyle bir durumda doktorlara izin mi verilir? Aksine tüm izinleri kaldırıldı. Hamile sağlık çalışanları dahi çalışıyor. Doğum izninde olanları bile bası yerlerde çağırmışlar
Ygmrrrr Minosko ben aradım doktoru valla öyle dedi olağanüstü durummuş tedbir amaçlı her hastanede 1 kadın doğum olucakmış her hafta dönüşümlü
Sjsjdkskaa @Ygmrrrr Minosko izinler iptal edildi evet. Dönüşümlü çalışma sistemine geçildi şu anda. Kadın doğum doktorları için de geçerli mi bilmiyorum ama benim çalıştığım kurumda hamile ve engelli olanlar idari izinde diğer personeller de dönüşümlü çalışıyor. Sebebi de hastanede olabildiğince az sayıda personel bulundurarak bir anda enfekte olacak personel sayısını en az seviyede tutabilmek. Herkes hastanede aktif çalışmaya devam ederse vaka sayısı patladığında hastalara bakacak doktor ya da hemşire bulunamayacak çünkü. Ve bu tüm türkiyede uygulanan bi sistem şu an için
Sydylmz Ygmrrrr sanırım iptal cnkü dahiliye ve kasın doguma randevum vardı ptesi günü devlette iptal olmuş. Acaba özellrrrde aynı mı
siber Bugun Memoriala gittik sadece 1 doktor vardı, haftaya da yokum dedi, doğru olabilir. Zaten hastane boştu gelseler de gereksiz olurdu
Cnsdmr Evet 1 er hafta izine ayrılıyorlar.Bende özel hastaneye gidiyorum bu heryerde uygulanıyor.Ancak telefonla aradığınızda herhangi bir sıkıntıda hastaneye geleceğini söyledi benim doktorum.
Ygmrrrr Menekse35 bilmiyorum valla banada arkadaşım söyledi aradım doktoru öyle bi uygulama varmış özel hastanelerde