Sedanidadefne Merhabalar kızlar. 30+2 tek yumurta ikizlerine hamileyim 25. Ve 29. Hafta da ciğer geliştirici iğne vuruldum. Şuan ses seda yok iyiyiz sizler kaçıncı hafta da doğum yaptınız 36 da sezeryan olacağım en geç ihtimalle inşallah dayanır kızlarım🥰☺️🤗
pamuk32 Sedanidadefne maşallah çok güzel haftaya gelmssnz önerileriniz var mı Allah sağlıkla sihhatle kucağınza almayı nasip etsin
Zumranilda Sedanidadefne merhaba bende 25+5 tek yumurta ikizlerine hamileyim.hareketleri hep sağ tarafta hissediyorum ama ultrasonda doktor bebeklerin biri sağ biri sol tarafta diyor normal mi bu siz iki tarafta hissediyormusunuz hareketleri
Tgb2310 Bense 30+2 yim bebeklerin sertleşmeleri dışında iyi gbyiz, bana da dr 37 olduğnda daha gelmemiş olurlarsa alırız ddi, mayos 7-8 gb
Sedanidadefne pamuk32 tamamen fiziksel yapıyla alakalı diye düşünüyorum. Ama çok dikkatli beslendim genelde istirahat ettim yürüyüşlerimi de yapıyorum. Vitaminlerimi filan hiç aksatmadım -imom vitamin -bir gün magnezyum -bir gün kalsiyum içiyorum -ferrum kan ilacı -ve doktorum coraspine başlattı 81 mg günde bir tane içiyorum tansiyon için verdi. 32. Haftada bırakacağım.
Anurtrn20 Biz daha 17.haftadayız kızlarımla. Maşallah darısı bizim başımıza diyelim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı 🥰
Sedanidadefne Anurtrn20 amin inşallah hepimiz sağlıcakla alırız da müjdeli haberleri buraya yazarız☺️☺️🥰
Sedanidadefne Zumranilda Zumranilda merhaba benimkilerde çoğunlukla sağ tarafta oynuyorlar çok fazla yer değiştiriyorlar ama mesela iki hafta arayla gittim ilkinde birinin başı aşağıda birinin yukardaydı ikinci gittiğimde iki kafadar yanyana gelmiş yukarıdalardı. Ama çoğunlukla sağımda hissediyorum bende
Zumranilda Sedanidadefne normal o zaman bende biri sağda biri soldaysa niye soldaki hareket etmiyor diye endişeleniyordum sagolun 😊 bu arada iki haftada bir kontrole cagiriliyormusunuz sizde
Sedanidadefne Zumranilda enşilenmeyin onların yeri çok güvenilir ☺️ evet iki haftaydı artık hafta da bire düştü bu salı gideceğim bakalım☺️