Damlablgn Anne karnında hareketli olan hiç durmayan bebekler doğuncada mı öyle oluyor tecrübe eden varmı?
Damlablgn NeslihanPiaAbac beni rahatsız etmiyor ama gerçekten hiç durmuyor yaramaz olmasından korkuyorum sadece 😊
NeslihanPiaAbac Damlablgn beni uyutmuyor hiç inanılmaz hareketleniyor geceleri.İnşallah doğunca uykucu olur🙂)
MelisOnur Annem hep derdi çocuk nezaman çok hareket ederse ozamanları doğunca hiç durmaz derdi. Gerçektende öyle oldu ilk kızımda geceleri oğlum gündüzleri rahat vermezdi aynende öyle oldu ☺
NeslihanPiaAbac MelisOnur ben yandım o zaman bir tek sabahları hareketsiz onun dışında tam bir kuduruk😛😂
NeslihanPiaAbac Damlablgn ben çok uyurmuşum dayım bu çocuk öldümü ne zaman gelsem uyuyor diye nefesimi dinlermiş inşallah bana çeker diye dua ediyorum😂
MelisOnur NeslihanPiaAbac canları sağolsun benim kızım ilk gece üç ay durmadı 3 ay geçti ozamanden beri gece uykusu çok ağır ve 12-13 saat uyur hala şuan 3bucık yaşında ☺
NeslihanPiaAbac Damlablgn inşallah ama erkek dayısına çekecek muhtemelen ve abim bebekken annemi yıldırmış☺🙃
NeslihanPiaAbac Damlablgn öyle amin inşallah sağlıklı olsunlar.Ama inşallah en zorunu şimdi yaşıyor oluruz😁(Demeden duramadım)