Deletedmom19 Merhaba arkadaşlar 13 haftalık hamileyim ve hamilelikten önce hiç karnım yoktu bugün farkettiniz karnımda kırmızı kızmızı çatlak izleri oluşmuş ☹ Ne kullanmalıyım benim gibi erken bu durumu yaşayan var mı
FahriyeztrkYcel Deletedmom19 valla canım kremler var ama bana bi yakınım zeytinyağı sür hiç kreme gerek yok dedi ben öyle yapıyorum bakalım nolucak bende 15.haftamdayım .
baharclk Deletedmom19 Çok erken ya çatlamak icin 13 hafta 🤔 hindistan cevizi yagi sur hyperinol diye bir çatlak onarıcı krem var eczanelerde o olabilir badem yagida cok iyi. Ben lierac kullandm ama catladm. Ne kullanirsan kullan yalniz her gün kullan kesinlikle hatta çalışmıyor evdeysen gunde iki kez kullan. Yoksa guzel bi sonuc alamazsın kremlerden.
Nur Deletedmom19 canım ben herseyi denedim gerçekten yurtdısından özel kremler bile ama işe yaramadı maalesef. Doktorum genetik olabilir dedi yapacak bir sey yok 🤦🏻♀️
Fulyag Deletedmom19 Ben de 12 haftanın içindeyim göbek ve bel bölgem çok fazla kaşınmaya başlayınca hemen bio oil ile sebamedin çatlak kremlerini aldım ikisinden de sürüyorum kaşıntımı geçirdi umarım çatlamam 😕
GncicekM Canım Lierac Çatlak kremini öneririm biraz pahalı ama güzel bi krem ben yalnızca bu kremi kullanıyorum memnunumda.
Deletedmom19 FahriyeztrkYcel Farkettiğimde evde badem yapı vardı onu sürdüm sma umarım geç kalmam ve çatlamam ☹🤧 Annem hiç çatlamadı bende çatlamam diyodum ama koca bi hayal kırıklığı
Asrinbaby FahriyeztrkYcel 23. Haftadayım Zeytin yağı ve kakao yağı kullanıyorum daha erken tabi ama en ufak bi catlagim yok daha. Kuzenim lierac kullandı her yeri catlakti. Ben zeytinyağına güveniyorum
Fatmafatma FahriyeztrkYcel ben krem felan surmuyorm bebe yagi cok guzell nem kaynagi bide su tabikide su icmek lazim
BraDuman Ben lierac kullandım 20.haftama kadar. Şimdi 30 haftalığım çok şükür hiç bişey yok. Şimdi ise zeytinyağı ve bio oil kullanıyorum.
Nevinn Kizlar benim göğüs cevremde,karnimda ve basen bolgesinde kirmizi kirmizi nokta seklinde izler var bunlar da mi çatlaklardan oluyo bi bilginiz var mi
Nevinn Deletedmom19 canim bide kasiniyorum ben yaa napcaz biz bunlarla vazelin sürüyorum bende ama pek fayda etmiyo gibi😔
BraDuman Deletedmom19 gerçekten çok iyi ama. Ben ilk haftadan itibaren kullandım. Etkisini öyle gördüğümü düşünüyorum.
Deletedmom19 Nevinn benim göğüslerimde falan herhangi bişey yok şuan cnm ama cildim aşırı kuru bence bununla alakalı devamlı nemlendirmek lazım ve bol su da içmemiz gerekiyormuş
Fatmafatma Nevinn kasima sakin kasima hemen nemlendir kasidikca catlak daha cok olurmus ben bebe yagi suruyorm karnima kasindigi anda vazelin surme bence bebe yagi sur bebeklerede suruluyor ztn bo zarari olmaz hem bide su ic bol bol
Gsdm 23 haftalık olduk bizde, 16. haftadan itibaren mustela kullanıyorum henüz çatlama gibi belittim olmadı
Deletedmom19 baharclk Evet cnm kızarıklıklar vardı ama dün akşam badem yağı ile ovaladım bayağı şuan hiç bişey yok ama cildim cok aşırı kuru bununla alakalı sanırım 😐
Nlnylmz Neler neler kullandım . Çatlıcaksan çatlıyosun vücut meselesi . Karnımda bi sürü çatlağım oldu. Şimdi sebamed çatlak giderici kullanıyorum 3 4 gündür. Kırmızı renkleri solmaya başladı.
Fatmasp Ben lierac kullanmama rağmen çatladı yapı meselesi biraz. Üzmek gibi olmasın ama bi çatlamaya başladı mı durmuyor.
DuyguUysalBayraktar Kantoron yağını tavsiye ederim bende. Hem bitkisel hem doğal. Hemde tee atalarımızdan kalan bi teknik. Bebek doğduğunda poposuna, pişiklerine bile sürebilirsiniz. Hatta açık yaralara bile on numara bi tedvi. Şiddetle tavsiye ederim 🌸
PembeLia DuyguUysalBayraktar Hamileyken kullanmak zararlı diyenler var sordunuz mu doktorunuza acaba?
FahriyeztrkYcel Deletedmom19 yalnız kuru cildine değil duitan cıkınca tam kurulanmayınca sürsen daha çabuk emiyor diğer türlü cildin altını nemlendirmeyecek
baharclk Deletedmom19 devamlı nemlendir aklına gldkce birde hindistan cevizi yağını kullan organik gratiste satiliyor
Nevinn Deletedmom19 canim benimde cildim cok kuru olabilir yaa,su da aslinda hic yoktan 2 litre iciyorum her gün ama ona ragmen gün boyu tuvaletten çıkamıyorum 🙁 sen ne kadar iciyosun