Kbr_71 SedaveSusam Allahım yardım etsin hepimize boğazım hafif ağrıyo ilaç içemiyorum acaba virüsmü kaptım ki diye endişeliyim mesela korkuyorum her şeyden
SedaveSusam Kbr_71 ateşin ve nefes almanda sorun yoksa endişelenme canım benimde bu aralar kuru öksürüğüm var sadece hastanede öksürmeye o kadar korktum ki kimseyi tedirgin etmeyim diye
SedaveSusam Berilbayram olur mu öyle şey canım bende normal doğum çok istiyorum ama farklı bi konu daha var doktorum da bana bıraktı ne istersen onu yaparız dedi
Kbr_71 SedaveSusam yok hiç biri bogazimdan dolayo hafif arada öksürük hissediyorum o kadar dedigim gibi psikolojimiz bozuldu ya
Happy_ SedaveSusam genelge yayınlandı ve bu şikayetle gelen hastayı almak zorundalar. Öyle bi hazırlık süresi verilmedi hastanelere
SedaveSusam Kbr_71 ne yapıcaz bilmiyorum canım inanki sadece şuan bebeğimin iki hafta daha büyük olmasını çok isterdim
Ayse458 Ben persembe gunu koru da sezeryan olacagım 1 kısı demıslerdi bende annemi götürcektım tekrar arayıp sorsak bilgi verırler mı ki
SedaveSusam Ayse458 ay nasıl geçti banada anlatır mısın sonra anneyi alıyolar mı bana sadece eş dediler
UraSsmom SedaveSusam Dur ben diyim eşime Bi hastaneler sadece eşleri alıyomuş ne dicek merak ettim 😅😅
Ayse458 SedaveSusam benim doktorumun muayenesi var canım 1 kısı alınıyor ben olsam annemi secerım dedi bende annemi goturecektım zaten