Milasmomm Kızlar yeni gebeyim bugün ilk defa progestan vajınal olarak aldım 2saate yattım ama yine akıntı oldu ve vajınamın kenarı beyaz olmuş sizlerinde oluyor mu yoksa benim gitmedimi
cansel30 Milasmomm doktorum gece yatarken kullanmamı önermişti gümde 1 taneyse sizde öyle yapabilirsiniz emilimi daha iyi oluyor
gldnn Milasmomm bende iki aydir progestan kullaniyordum kanamam oldugu icin vajinal degilde oral olarak aldim gece yatarken cunku bas donmesi falan yapiyor
mmylmz Milasmomm yok kuzum alanı alıyor fazlası krem gıbı kalıyor vajen hareketlı erıttıgı ıcın ıcınde kalıyor merak etme ama 2 saatten fazla,uatsan kalkmadan cok daha ıyı hemen 2 saat oldu dıye kalkma
Ayse2804 Milasmomm merak etme faydası olur akşam yatmadan önce koyarsın yatar uyursun sabaha kadar zaten faydasını görürsün 😊
Bimelek Milasmomm bende jel kullandim bana şöyle dendi gündüz kullanın ve 20-25 dk evin içinde yürüyün emilimi daha hızlı ve kolay olacak böylelikle dışarı atmayacak fazlasıyla. Ama kapsül için bilemiyorum
gldnn Milasmomm anladim canim bana da vajinal. alsan etkili olur dedi ama. ben oral istedim biraktim zaten kullanmayi Allaha sukur uc haftadir kanama yok