ariyaliyya Arkadaşlar suyum fazla erken Doğum riskim var allah rızası içim bana bi tane ayetel kürsi yada Yasin okuyabilecek olan varmı şimdiden allah razı olsn hepinizden
taslan ariyaliyya ayetel kürsi okudum canim Allah yardım etsin şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine🤲🏻🤲🏻
Nurselin11 Moyencor Yasin okuyacağım canım,inşallah Allah’ın izniyle güzelce kucağına alırsın bebeğini🙏
ariyaliyya dilekcy1644 taslan tazeannecikkk Hahhsueoe kubra1997 Esenburhan123 Fatos0277 Selimem fasulyeveannesikiraz ddenizc Gldn7 Slna Fatma60_ rabbim hepinizden razı olsn bu mübarek gün hurmetine sizlerde bebeğinizi sağşlıkla kucağınıza alın inşallah
kubra1997 ariyaliyya RABBIM hayırlisiyla saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin inseALLAH ayetel kürsi okudum aksamki okuyacagim kuranda duamdasiniz inseALLAH 🤗😇
Gldn7 ariyaliyya allah saglıkla sıhatle kucagına almayı nasip etsin 10 tane ayrtel kursi okucam rabbim şafi ismiyle şifa versin canım🤲🌸🥰
Slna ariyaliyya canım akşam ezanından sonra yasin okuyacağım dualarima katacağım inan. Allah yardımcın olsun insallah
Fatma60_ ariyaliyya suyunun fazlalıgından korkma bence doktorlar mala bağlıyo insanı cok tedirgin ediyo banada oyle dedi 39 olduk ne gelen var giden doğdun diye dua ediyorum😌 yeri geniş olur hoplar zıplar işte içinde 🥰😂