Hll3840mhmt Ben iğne kullanıyorum, bazen canım limon istiyor ama o da kan cıvıltıcı ilaçla beraber ağır olur mu? Hani kan akışı hızlanır mi bebeğe zararı olur mu acaba doktorunuz yemeyin vs dedi mi
Pembepanterr Hll3840mhmt canım gebelikten öncede hapını kullanıyordum bende pıhtılaşma sorunu var senelerdir kan sulandırıcı kullanıyorum hap kullanırken çoğu şeyi sınırlı yiyebiliyordum ilacın etkisini azaltıyor diye ama hamilelikte kan sulandırıcı iğnenin de yine aynı şekilde etki ettiği yasak yiyecek varmı bilmiyorum en iyisi bunu doktoruna sor ilacının dozu farklı herkeste en iyi doktor bilir bunu
Prenses39 Hll3840mhmt valla canın ben çok yedim limonsuz da bişey yemiyorum tuzlayıp tuzlayıp yediğim çok oldu
Busimss Hll3840mhmt alakası olduğunu düşünmüyorum aksine benşm doktorum bütün C vitaminini al dedi ve ben sürekli salatalarda bol bol yerim. Keseyi gördüğümüzden beri de kullanıyorum igneyi 23 haftalığız suanda
Hll3840mhmt Seda5892 yediniz mi peki aranız nasıldı limonla :) doktorun biri bana limonata yap iç felan dedi emin olamadım 🤷♀️
Hll3840mhmt Prenses39 bnde bugün tanıştım tuzlu limonla çok hoşuma gitti 😎 günlük 1 limon yediniz mi mesela
Prenses39 Hll3840mhmt hergün bir limon yemedim de yediğim de bir tanesini yiyorum ama hergün limon mutlaka salatada kullanırım. Mesela bişeye limon sıkmışımdır limonun içi kaldı hemen yerim israf etmem hiç 😊 koşacaksın ben limon da kendimi hiç kısıtlamadım
Prenses39 Hll3840mhmt kısacası diyecektim 😊 ama günlük bir limon yiyeyim diye alışkanlığım yok limonu kullanınca israf etmiyorum yiyorum çok severim çünkü 😊
mmylmz Hll3840mhmt limon hıcbır etkıyı azaltmaz ama pıhtılasması olup ıgne veya hap kullananlar yesıl yapraklı sebzeler tuketmemelı. etkıkeşımı düşürüyor. marul kara lahana ıspanak gıbı. lımonla etkisi yok. nen 9 yıldır kullanıyorum ıgne ve hap o yuzden bılgım var.