Prensesannesiiii 24 haftalık hamileyim bebeğim göbek deliğimin üstlerinde tekmeliyo bazen aşağılarda yukarda olması normal mi daha küçük olduğu için aşağılarda mı olması gerekir ?
Ardanyal Prensesannesiiii Bende 21+1 haftalık hamileyim bizim kız’da aynı şekilde bazen göbek deliğinin üstünde. Bazende en aşağıdan tekmeleri atıyor. 2018 Prensesleri fena olacak sanırım🤭😉😎
DidemYldrm Prensesannesiiii 21 hafta bitti Benim oğlum her yerde bi alta bir üste bir sağda bir sol da 🤰🏻 Çok çılgın bir çocuk 😅🤔🐣🐣
deletedmom01 Prensesannesiiii Normal canım bu neki biras daha büyüsün görürsün ♥🙏😊 30.haftaya girdik bizde 4gun once sag tarafima cok tekme yedim sonra sola basladi sonra bi yerde toplandi biseyler yaptı sonra durdu acayip bır kız 😂😂 içerde noluyor bilmiyorum ama olan bana oluyor 😊😊♥
Domatesimm Prensesannesiiii benimki de maşallah karnımda ulaşabileceği her noktaya tekme atıyor 🤦🏻♀️ 27 haftalığım 20. Haftadan beri öyle 😂😂
Prensesannesiiii [bilinmeyen] ohhh iyi barii bende diyorum bazen altta olunca bu kız nasıl çıkıyo taa oraya 🤗😍
mervezegem77 Haftada gobek deliginin üzerine çıkacak kadar büyüdü. Ben 20 haftadan sonra gobek deliginin uzerinde hissetmeye basladm.