Emos2424 Göbeğim asagi ne zaman invek inmemesi gec dogcagina mi isaret bilen varsa yazabilir mi yani gobegi asagi inmeden dogum yapab varsada 😊
Alina Emos2424 selam canim 36 +1 gunluk hamileyim bende post acdim karnim kuculmuş gibo geliyo bana sağolsun bi abla bana dediki göbeğin inmiş bebegin dogum kanalina girmiş
Mmnuvver Emos2424 şuan bende bu soruyu deli gibi herkese soruyorum göbeğim inmiş mi diye 36+5 olduk ama insin istiyorum artık bakalım salı günü muayenem var inşallah inmiştir 🙈😊🙏
Alina Emos2424 karnin önce nasildi ? şimdi nasil sanki toparlanmiş kuculmuş gibiyse bebek doğum ka alina girmiş demekki.
Mmnuvver Alina benimde küçük hatta gören 6-7 aylık zannediyo ama kanala girince kaburga ve mide rahatlıyo diuolar ama ben hala o rahatlığı hissetmiyorum o yüzden sanki kanala girmemiş gibi benim ki keşke girse bende rahatlasam doğsa artık yavrum😢😢
Emos2424 Mmnuvver mide rahatlamasi derken bulanti bitmesi gibiyse benim coktan bitti doktor dogum pozisyonunu almis demisti ama sormadim ben kanala girdimi diye