KardelenYB Hmdkk1 çok geç değil mi doktorun neden bu kadar ileriye attı tarıhı ultrasonda göründü mü benim ve kesesi eğer göründüyse tamam ama kan testiyle takip yağması gerekiyor en az ıki kere
KardelenYB Hmdkk1 4 defa kan testi yaptırdım 4 haftalıkken öğrendim 10 gün içinde 4 kere kan verdim 1600 küstülerse kese be bebek göründü ve ondan sonra da yapılması gereken testler var onları da sağlık ocağında yaptırdım annenin takviyeye ihtiyacı var mı yok mu ona bakılıyor o testlerde de
Hmdkk1 KardelenYB benim 12. Haftadan sonra gel dedi virüste dolayı 12.haftadan önce gönderemem dedi Türkiye’deki gibi değil sistem önce sağlık ocağına gidiyorum o hastane için randevu veriyo o zaman gidiyorum isediğim zaman gidemiyorum maalesef ama özele gideceğim kan testi için 6. Haftamda 8. Haftamdada ultrasona gideceğim bu yeterli olur mu acaba ultrasonda herşey anlaşılabilir mi
Merveeeeeeee Benim de 8 +3 olduk dün hastaneye gittik kese var büyümüş ama bebek yok dedi haftaya gel dedi doktorum eğer hala yoksa kürtaj dedi normal mi sizce görünmemesi bebegin döllenme geç oldu diye olabilir mi acaba kafam çok Karışık ya 🙄🙄
KardelenYB Merveeeeeeee bazen bebişler geriden geliyor geç döllenme olduğu için Altan muayene oldun mu?
Merveeeeeeee KardelenYB hafif lekelenmem de var dünden beri koyu pembe gibi dusuk mu oluyor acaba bilmiyorum ya 😞
KardelenYB Merveeeeeeee kürtajı kabul etmeden önce doktorunu değiştir yada alttan baksınlar nasıl bakmadan kürtaj diyebilirler anlamıyorum içini rahat tut dua et inşAllah görürsün
Merveeeeeeee KardelenYB ya doktorum 10 saniye bile bakmadı ultrason da ilgilenmedi bu sefer değiştirecektim zaten doktorumu ama diğer dr ameliyatta diye mecburen yine ona gittim özel bir de gittiğim hastane
KardelenYB Merveeeeeeee lekelenmen varsa doktoruna bildir bunu gitmen gerekebilir belki önlem almak için
KardelenYB Hmdkk1 aynen ultrason zaten önemli olan ama kanı bence sağlık ocağı olsa dahi ver gittiğin doktora göster ben kan testlerimi yaptırdım diye önemli çünkü kan değerleriyle bir çok seyı onleyebiliyorlar Sen geç kalma yine de
Hmdkk1 KardelenYB buradaki sağlık ocağı için arayarak randevu alıyorsun ama şuan virüs dolasıyla sadece telefondan görüşüyorlar yüz yüze yok ve kan testi istediğim zaman yaptıramıyorum kan testi içinde onlar randevu yazıydılar yazdıkları gün ve saatte kan vermeye gidiyorum şuan yapmadıkları için mecbur özele gidicem ama 1 defa kan testi yeterli olur mu ücretleri pahalı 2 defa kan testi mi yaptırmam gerekir yoksa 1 defa kan testi 1 defada ultrason mu yaptırmalıyım
KardelenYB Merveeeeeeee rica ederim üstteki gönderiyi silmek zorunda kaldım başkasını etiketlemişim yanlışlıkla 😅
KardelenYB Hmdkk1 bence yaptır 2 kere emin ol için rahat eder ilkini yarın yaptırırsan diğerini 2 günü sonra yaptır 2 kat artmışsa sorun yoktur inşAllah
Tugceecikk Hmdkk1 bende bugün kalp atımını duydm 6 hafta sonra gel dedi bu olaylar yüzünden 12. Hafta gidicem o zaman ikili tarama testi yapılıyor ona çağırdı mecbur beklycez
Tugceecikk KardelenYB ayl canım ya inş hemen geçer benim yok şuan şükür aşerdim dün 🤣 rüyamda burger yiyorm nasl güzel bugün sipariş vermek zorunda kaldım öldüm burger diye
Ezgi-ceren Ugurlu90 ben 6. Haftalık iken kalp atışını duydum ama tabiki normal ultrason ile değil vajinal ultrason bakındım hep. Hamile kalma aşamam sıkıntılı olduğu için neredeyse hamileliğin ilk haftası öğrendim elimde testlerle yaşadığım için 😂