Yaren2019 Nur2121 bende çok düşündüm Kraft aldım canım elite çift dönenceli geldi kurduk deneme amaçlı baya büyük okula gidene kadar yatar diyorum😀
Fzt Zmyra nereden aldınız acaba bende ondan almak istiyorum ama civil yada e bebek te bulamadım internete çok güvenemedim açıkçası
Tosbikim Joie marka aldım bende gayet kaliteli ve kullanışlı görünüyoe kurduk çok begendim. Işık müzik ve titresimli. Ayrıca anakucagi da var
Beyis Benim yeğenime pierre cardin aldık çok kullanışlı 3 yaşına girecek hala kullanıyor bende onu almayı düşünüyorum tavsiye ederim
Zmyra Pelo_00 gorkem_ Kraft tercih etmeme sebebim uzun tarafından açılıp kapanması çocuk içinde güvenle oynayamaz diye düşünmüştüm açık kalınca kapatsam kendi alamayabilir gibi düşündüm siz memnun musunuz?
Zmyra Fzt ben internetten aldım canım çok ilgilendiler çokta memnun kaldık. Ve uyguna aldık almak isterseniz siteyi söyleyebilirim. Sipariş sonrası Bizzat telle arayıp ilgilendiler sağolsunlar
gorkem_ Nur2121 Ben de Kraft calipso elite aldım. Hatta daha dün sipariş verdim bakalım:) E bebekte incelemiştim. Kaliteli ve kullanışlı duruyor. İnternette şu an 849 TL civarı bulunabiliyor. 1-2 ay önce baktığımda 1100 TL civarıydı.
Zmyra gorkem_ Kraft tercih etmeme sebebim uzun tarafından açılıp kapanması çocuk içinde güvenle oynayamaz diye düşünmüştüm açık kalınca kapatsam kendi alamayabilir gibi düşündüm siz memnun musunuz?