CananAkdag ariyaliyya bebek mi 29.da 39 cm 1150 kg 30.da 40 cm 1320kg bir doktorun instagram hesabınsan kaydeymiştim
1prens1prensesannesi_ ariyaliyya ben 58 ile hamile kaldım 29da 64tüm bebekte 1500 gr civarındaydı şuan 31+4 ne kadar bilmiyorum
gulsahy ariyaliyya daha dün gittim doktora, 29+5 kız bebeğimiz 1350 gr 38 cm idi. Ortalama dedi doktor ne fazla ne az. Ama kız ve erkek bebeklerde mutlaka değişiyor erkekler daha ağır oluyor
Nurhayatymnli ariyaliyya ilerde olma durumu var mi cunku benim 26 haftalikken 1260 gramdi 31. Haftamda gidicem sizin dediginizden fazla cikar diye dusunuyorum ilerideydi bebegim cunku sizinkide oyleyse normal bence yani
CananAkdag ariyaliyya baya fazlaymış doktor fazla demedi mi gebelik şekerinde genelde fazla kilolu oluyor ama oda yokmuş sende
Zehranur58 30 haftalıkken 1 buçuk kiloydu 32 deyken gittiğimde 2 kiloydu. 34 de 2 bucuktu şuan 35+1 günlüğüz bakalım önümüzdeki hafta kontrole gidicem ne diyecek
Sebnem_C ariyaliyya bir iki hafta önde ya da geride olması sorun olmuyor diye biliyorum canım şekerin falan yoksa demek ki iri bebek olucak