sonsuzlukk Kızlar 34 haftalık hamileyim gece karnımın kaşıntısına uyandım. Zeytinyağı bebe yağı sürdüm fayda etmedi. 2 saat kaşındım resmen. Bu durumu yaşayan varmı aranızda
nilly sonsuzlukk gerginlik olmuş canım. Bol bol nemlendir. Çatlama olacak sanki. Kaşıma sakın daha çok çatlar.
sonsuzlukk nilly. Dün duştan sonra nemlendirici sürmedim ama yatarken bebe yağı sürmüştüm. Deli gibi kaşındım. İnşallah çatlaktan dolayıdır. Doktor bazı testler istedi inşallah kötü bişey çıkmaz
Ktuna Bende geçen hafta aynıydım 35.haftamdayım şu an iyiyim geçti. Kaşıntıdan oturup ağlayacaktım resmen. Yağlıyorum sürekli. Bi de göbeğim açıkta uyuyorum biraz faydası oluyor. Kıyafetlerde kaşıntı yapıyor.
sonsuzlukk Ktuna. Doktor benden bazı testler istedi. Sadece göbeğim kaşınıyo. Dediğin gibi kıyafetten galiba. Çünkü sağa yatınca sağım sola yatınca solum kaşınıyo. Karnımın alt tarafında biraz çatlak gördüm zaten. İnşallah testler temiz çıkar
Ktuna sonsuzlukk maalesef çatlaklardan dolayı kaşınıyor. Her tarafım kaşınıyor olsaydı doktor benden de test isteyecekti. Bu arada bebe yağı da çok kaşındırıyor belki faydası olur diye süreyim dedim daha da çok kaşındırdı bende alerji gibi yaptı bi daha kullanmadım. Zeytinyağı biraz iyi geldi gibi