Nehirimm Ewweeet gelelim benim doğum hikayeme kızlar uzun yazmayacam size anlatmaya başlıyim Kızlar 03 01 2020 de gelen küçük kuşum dünyaya geldi bir gün öncesinde normal kontrole gittim çatı muayenesi yaptım hiçte korkulacak birşey değil kızlar anlık birşey ertesi gün saat 12 gece sancılarım geldi ama az sonra saat 1 oldu yataktaydim aniden suyum geldi altıma yaptım zannettim ama değilmiş megersem suymus sonra git gide arttı bende korkmaya başladım hastneye gittim acilmam 1 santimdi saat 2 oldu o sırada sabh saat 7 ye kadar acilmam 4 santim oldu sonra 1saat suni sabci verdiler saat 8 8 buçuk falan oldu duguma aldılar açılma 10 santim tabi ben korkuyorum heycan var doktar ikinmami istedi ilkinde yapamadım zor geldi sonra iki kez daha ikindim ve balık gibi kaydı ama ağlama sesi yoktu korktum sonra doktor dedi bebeğin gör götürecez solunum sıkıntısı var kızlar çok korktum o an sonra dikislerim yaptılar 4 tane falan vardı doğumdan çıktım annem falan odada bekliyorlar di ama kızımı gtrmediler kuvezde kalması gerekiyor du ben geldim 15 dk sonra doktor kontrol etmeye geldi o da ne kanamam çok yere kadar akmış artık tekrar doğum catalina aldılar beni orda ölümden döndüm kızlar tekrar uyusturmadan dikislerim açtılar içimi oydular resmen kandan önünü göremiyor doktor önüne gelen yeri dikti en son kanama durdu ama ben bittim artık iç dış 30 dikişim olmuş odaya geldim saat 8 alsam hastnedenciktim kızımı orda bıraktım çok zordu ama 15 gün kuvezde yattihergun yanina gittim onu gorup orda bırakmam canımdan can alıyordu 15 gün sonra çıkardılar ewe geldi ben 25 gün sonra dikislerim düştü şimdi yeni yeni kemdime gelmeye başladım kızlar normal doğum zor ama yine olsayine normal doğum derim benim hikayem bu sorularinizi alabilirim ancak fırsat buld yazabildim kızlar
Meleginannesi55 Nehirimm geçmiş olsun büyük birşey atlatmışsınız ama bunu bu kadar açık yazmanız ne kadar doğru bilmiyorum aramızda panik atak hastaları var korkan tedirgin olanlar var biraz düşünceli olsak daha iyi olur bence
Anrebasum Nehirimm Cok gecmis olsun. Zor bir dogum sonrasi sureci olmus. Devlet hastanesinde mi yaptiniz acaba? Kac kilo dogsu bebiş ve neden kuvoze aldilar acaba, simdi sizinle neyse ki sizin neden o kadar kanamaniz oldu acaba bir bilgi verdiler mi ❤
efulibuco01 Nehirimm yarisinda okumayı kestim. Allah omurli etsin hayırlı olsun.da moral bulup cesaretlenmeye okuyorum bu yazı yanlış yani. Tovbee
Nehirimm Meleginannesi55 haklısın ama olanları anlattım herkes bunuda bilsin yani yalan yollarla anlatmaya gerek yok bence
matrushka Bu doğum olana kadar çekilen acılar falan neyse de, doğumdan sonra dikişlerin tekrar açılması tekrar çatala alınmak kabus gibi geliyor bana. Keşke okumasaydım … başlığa hassaslar okumasın yazabilirsiniz …
Nehirimm Anrebasum özel hastanede oldum 3kilo 500 gram doğdu doğum esnasında sıvı yutmuş canım kanamam nedenini demeldiler normal dediler
Anrebasum Nehirimm Normal de olsa sezeryan da olsa her turlu riskle karsi karsiyayiz dogum esnasinda. Rabbim hepimize sağlıklı hayirli dogumlar nasip etsin insallah🙏🙏🙏