Aynur999 Doguma 0 gun kaldi ama ne nisan var ne suyum geldi nede sancilar🤷🏻♀️Ne yapmam gerek dogumun baslamasi icin🙄
Wonderanne Aynur999 42ye kadar yolu var ama yine de ihmal etme 23te tekrar git bebek aşağıya indi mi yani baş geliş mi
Beyzanur1995 Aynur999 squat yapın bol bol , korunmasiz ilişki de öneriyorlar erkek de ki o sıvı rahmi yumuşatiyormus doğumu tetikliyormus .Leğene hafif sıcak su koyun içinde oturun .Duş alın.Hurma yiyin
Aynur999 Gizem3410 38 haftamda kontrolde 23 kadar bekleyelim sonra gelirsin konusururz dedi herhalde suni sanci olacak ama ben kendi gelmesini istiyorum 🤷🏻♀️
Aynur999 Wonderanne evet baş geliş, 23 te muhtemelen suni verilecek suniden hem korkuyorum hemde kemdi sancımla doğurmak istiyordum😂ama bakalim kismet
Wonderanne Aynur999 bence riske atma derim normal doğabilecekken çok beklediği için sezaryen bile diyebilir
Aynur999 Beyzanur1995 hergun duş alıyorum ilişkiyı niliyorum ama karından dolayı çok zorlanıyordum ama deniycem artık
Bernaszn Beyzanur1995 canım ben hepsini yaptım olmayınca olmuyor salı günü suni ile başlatıcaz son çare olarak ne açılma ne yumuşama ne sancı tık yok
Aynur999 aslikls3 hayır öatı muayenesini sormama rapmen yapmadı, gürcıstanda yaşıyorum turkiyede sanırım hep yapıyolar da burda sormama rağmen gerek yok bir problem olmaz demişti doktorum
Aynur999 Wonderanne valla ben 10 aylıkken doğumuşum hemde evde, kocam hatta 11 ayına girmiş oyle doğmuş diyor kayınvalidem kızımız da bize çekmiş belli😂
Aynur999 Wonderanne hayır 4 hafta bir ay olmuyor tam olarak, internetten araştırabilirsin yada kaan kocatepenin videosu vardı sanırım, yani 10 aylık dediğim miladı geçmiş doğum😃
Wonderanne Aynur999 yok ben genel anlamda bize öğretilen okullarda 4 hafta 1 ay meselesinden bahsediyorum gebelikteki haftalar çok farklı mesela normalde 20 24 6 ay olması gerekirken gebelikte bu 22 26 arasi