Beto52 ayseakcura MaaşAllah ALLah nazarlardan saklasın. Nasıl besleniyorsun kilosu çok çok iyi çünkü benim ki daha 1500 olmadı
ayseakcura Beto52 kaç haftalıksınki canım?? Eğer 33. 34. Haftansa 2 kilo net olmalı diye düşünüyorum.. ben muz ve süt ağırlıklı beslendim
mucizelerininannesi Drydn bende ikizlerime 30 haftada doğum yaptım bu mübarek gece hürmetine bizlere de dua edin lütfen 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
FBetl233 Arasinannesi1 evet Çok korkuyorum Ama Herşey allahtan hakkımızda hayırlısı yapacak hiçbirşeyımız yok eve kimseyı almıcam Zıyarete zaten
DilekBodurr [silindi] maşallah benim de 370 gramdı o haftada. şimdi gittim 21+6 yız 520 gram olmuş yarım kiloyu geçmiş 😊
Alpzumra Drydn 21+3 te prensesimin birisi 496 diğeri 508 gr dı boylarını hatırlamıyorum bu hafta tekrar kontrolümüz var bakalım 24 haftalık olacagız
Beto52 ayseakcura yarın 30 oluyor inşAllah bu hafta bakıcaz artık kaç kilo olmuş. Ama önce ki kontrolde az demişti doktorum. Ben de muz yeyip süt içiyorum bol bol ama bakalım. Teşekkür ediyorum bu arada 🙏