mutluuannee 36+6 iken kontrole gittim 2850gr dı suan 37+4 olduk cok sukur bilemiyorum ne kadar aldik 😇💙
Merve_kucuk [silindi] Bende daha yeni 10 haftalık olan ultrason kağıdıma baktığımda CRL 3.39 cm yazıyor. CRL baş popo mesafesi oluyor 😄
Merve_kucuk [silindi] Yok canım kısa değildir. Baksana benimde 10 haftalıkken ultrason kağıdımda 3.39 cm yazıyor :) ilerleyen zamanlarda netleşir boyu şimdi sıkıntı yapma sen ❤
Beto52 ayseakcura MaaşAllah ALLah nazarlardan saklasın. Nasıl besleniyorsun kilosu çok çok iyi çünkü benim ki daha 1500 olmadı
DilekBodurr [silindi] maşallah benim de 370 gramdı o haftada. şimdi gittim 21+6 yız 520 gram olmuş yarım kiloyu geçmiş 😊
Arasinannesi1 FBetl233 doğum için endişeleniyor musun bizde 35. Haftadayız şimdi 37 de aldırsak mecbur iğneleri aşıları olucak 40 ı beklesek daha fazla hastalık olur hastaneler ilgilenemez diye düşünüyorum ne yapacaksın canım düşüncen ne
FBetl233 Arasinannesi1 evet Çok korkuyorum Ama Herşey allahtan hakkımızda hayırlısı yapacak hiçbirşeyımız yok eve kimseyı almıcam Zıyarete zaten
Pnrkrb 20+3 te iken 408 gramdik cok sukur 🙂 22+6 da gecen gun detayliya gittim ama hicbir sey soylemediler 😡 boyunu kilosunu sordum onlar soylemeyince bu sefer bunu bilmenin onemi yok dediler. Gercekten saka gibi… insanlar bosuna ozele gitmiyor gercekten.