Ayse0707 13 haftalik hamileyim simdiden yüzüm asiri sekilde sivilcelendi,kirmizi lekeler olustu,tüylerim cok hizli uzar oldu aynaya bakasim gelmiyor artik,bu hamilelik bir tek bana mi yaramadi😞
Yasmiiinn Ayse0707 sadece sen böyle değilsin emin ol canım benimde ilk zamanlarda yüzümde hiç sivilce çıkmazdı sırtım sivilce kaynıyor hala da öyle vücudum kaşınıyor kaşıdıkça kaşıyasım geliyor göğüslerim çok büyüdüğü için uçları acıyor ve kaşınıyor göbeğimin üstü bir sürü kılla kaplandı daha saysam bitmez herhalde🤷♀️🤪 evet gördüğümde moralim bozuluyor ama takmamaya çalışıyorum bunların geçici olduğunu düşündüğüm için❤️ Sıkıntı etme kendine bebeğin sağlıklı olsunda hepsi geçer inş kuzum❤️
MerveLiva Ayse0707 benimde yüzüm çok sivilcelenmişti o dönemlerde ergenliğimde bile çıkmayan sivilceler çıkmştı şimdide tek tük çıkıyor bende 29.haftamdayım şuan hatta ozamanlar ay çok çirkinleştim diyodum herkes kesin kız çnkü kız bebek annenin güzelliğini alırmış ama tabi batıl inanç gerçektendr kız ama güzelliğim bence yerinde bir iki sivilce haricinde 😁
[silindi] Yasmiiinn ay yazayım dedim bendekilerin aynısını sen yazmışsın canım ya aynısı bende de var hatta eksiği var fazlası yok😂😂😂😂
Yasmiiinn [silindi] ahhaha benimde öyle valla😂😂 ama çok kaşınıyorum kaşımayayım çatlarım diyorum ama çok tatlı bir kaşıntı insanın kaşıdıkça kaşıyası geliyor😁😁😁😁
[silindi] Yasmiiinn evet dün gece sürekli kaşındım eşim diyorki yeter yat uyu artık ben kaşıdıkça yatak sallanıyor uyuyamıyor 😂😂
Ayse0707 MerveLiva insallah o batil inanc dogrudur icinden hep kiz geciyor ve cidden cok cirkinlestim 😊