eknsnsr98 150_gelartik testi tekrarla canım hemen çıkarsa var demek rabbim isteyen herkese nasip Etsin evlat sahibi olmayı🙏🙏
Blackkcat 150_gelartik silik çizgi var,ama tekrarlayın bence testi ya da gününüzü bekleyip öyle tekrarlayın,Allah gönlünüze göre versin🌸
Nuriay 150_gelartik canim 17 sinden bu yana baska test yapmadinmi nasil yapmadin merakdan catlardim ben tekrar test yapardim ya
150_gelartik Tb81 yok 17 marttan beri böyle. Hemen çıkmadı Kuzum ne zaman çıktı bilmiyorum 17 sinde yüklemeye fırsat bulamadim
Tb81 150_gelartik bence testi tekrarla eğer ki varsa gene böyle çıkar 😌 nöbetçi eczaneden alabilirsin
Blackkcat Dlktpl denk gelememişimdir kuzum,arada girip çıkıyorum☺️Hemen inceliyorum postlarını,inşallah tatlı bekleyiş güzel gidiyordur🤗
Dlktpl 150_gelartik belırtı arama belırtı bazen gec oluyor cnm ıkı gun daha bekle koyulasırsa kana kos
Beyis Bence bir tekrar test yapın bazen kuruyunca da çizgi çıkıp yanıltabiliyor ilk 10 dk yı baz alın
150_gelartik Beyis evet canım bana da öyle geldi kuruyunca çıkar diyenler var hamilesin sanırım dua eder misin bu gece bana da
150_gelartik eknsnsr98 kuzu bu testte hemen çıkmadı onu biliyorum ama bu çizgi ne zaman çıktı onu bilmiyorum kuruduğu için midir