Betusella asenur0407 Cok hos bi isim gerçekten, yani bana öyle geliyor hamile kalmadan önce falan hosuma giderdi hep kızım olursa koyucam falan demedim hic aslında biraz isim bakındım ettim en içime sinen buydu 🙄😍🌸
Kubra67 Gozde_32 nefes daralmani aldimi Allahim saglikli dogumlar versin insallah ikinizde sağ zalim atlatirsiniz 🤲🤲🤲
Gozde_32 Kubra67 zor nefes aldigim icin iyi geldi birde az ve sik yemeye calis pencerede hava al amin ins darisi size 🙏
Nursrbg Demirarven benimde bi tanıdığımın kızının adı aze mavi çok değişik ve kulağa çok hoş geliyor 😊
melindam Demirarven Bana Göre Tüm İsimler Çok Güzel Siz Beğenip Koymaya Karar Vermişsiniz. Bende Melinda Koyucam ☺️
Zhrnz Demirarven adiyla buyusun ben.hayirli isim olmasindan yanayim sonucta anne baba sorumlu.tutulur isimden o yuzden mavi onune hayirli bi.isim kulaga okunabilir 🤗 bi.kizim var Reyyan Damla ikinci.kizima hamileyim Esma Yagmur olucak nasipse 🤗❤
Bsraaac Demirarven güzell isim ❤️ bende 13 haftalığım doktor kıza benziyor dedi . Cinsiyeti değişmezse bende Belis koyacağım 🙏
Damla_K Demirarven oglum 19 aylık adı Çağın. 18 haftalık hamileyim o da kız olcak diyorlar insallah ona da Çağla düşünüyoruzz 🥰 erkek olsaydı o da Çınar olacaktı