Blackkcat Dlktpl bayaca net bi görüntü😍kız niye bu kadar erken yaptın,5-6gün olmuş henüz inşallah dahada koyulaşarak artar değerlerinde,Allahım bu mübarek günde sanada nasip etsin inşallah🥰
Dlktpl Blackkcat kız sabah ıcıme kurt dustu 🤣 kasıgıma agrı gırıp basım donunce yaptm haftaya kan verırım
Merve6475 Dlktpl dahada yüksektir bence belli oluyo cünkü 5. Gün embriyosu ya 9. Gün ideal bence canım benim 9. Günde 259 geldiydi
Blackkcat Dlktpl elinde başka test varsa yarın falanda yaparsın☺️Yaaa çok heyecanlı böyle devam etsin inşallah😘
Dlktpl Merve6475 ay masallah cnm dogum yaptınmı yada nekdrlıksın nasıl atlattın pekı ızın gebelık nasıl
sonsuzlukk Gün embriyosu ise gebelik olma ihtimali yüksek canım. Bende 9. Gün yapmıştım aynı böyle çıkmıştı. İnşallah tutmuştur. 5. Gün embriyoları daha çabuk tutunuyo rahime
Merve6475 Dlktpl yok daha 25 haftalıgız canım allaha şükür iyiym suanlık calısıyorum bide izin verdiler de şu 12 günlük idari izinden evdeyim şuan da
Blackkcat Dlktpl heyecanla bekliyorum kuzum seni,kandil gününün hürmetine inşallah canım,hayırlı kandiller bu arada😻💕