zeynepcelikss kızlar şuan 20+2 yim. 1 hafta önce başladı oğlumu hissetmem, pıt pıt bişey patlio sanki icimde, oyle hissediyorum küçük oldugu icin. ama dün hic hissetmedim. çok kafama taktim. hatta ağladım. ruyamdada sırf öyle şeyler gördüm. sizdede oldu mu 😟🤧
Unsalinn_Annesii zeynepcelikss ben 18 haftalığım ara ara hissettiğim oldu ama böyle dalga gibi bişeydi Hatta 3 aylıkken oldu bu daha tam hissedemiyorum ☺️ yeni yeni hissetmeye başladın ya ondan biraz büyüsün kendini korkutup endişeye kapılma canım
Merve_12 zeynepcelikss bende dün gece ve bu sabah nerdeyse hiç hissetmedim en az yarım saat falan karnımla uğraştım hareket etsin diye sonra etti
melindam zeynepcelikss 24.Haftaya Kadar Az Hissetmek Normal canım Takma Kafana Bizde 23 Olduk Valla Durmuyor Yerinde Benimde O Haftalarda Azdı Bazen Hiç Hissetmiyordum Ama Normal
AyaYlmazYldrm zeynepcelikss bu haftalarda hr gn hissetceksin diye birsey yok harket ediyodur ama sen hissetmiyosundur byyuk ihtimalle
35ebru Evet yeri geldi mi hareket etmiyor ama endişelenme korkutma kendini …Biraz büyüsün güçlensin öyle hareket eder
zeynepcelikss niko_96 melindam AyaYlmazYldrm firstmom Unsalinn_Annesii Sagolun Kizlar, birazda olsa rahatladim. Internette kötü kotu yazilar okudum. yok kordon boynuna dolanip bogulabilirmiş, yok bilmem ne. Dün akşamım zehir oldu resmen
niko_96 Bi ilerlesin haftalarınız da göreyim sizi 😁 ben şuan 30+2yim ne gecemiz var ne gündüzümüz devamlı bir hareket hali 😌 ama ben de 20li haftalarımdayken ara ara hissedip bazen hiö hisseymiyordum. Korkutmayın kendinizi hiç. Biraz daha büyüyüp güçlensinler her hareketinde salya sümük ağlıcaksınız zaten 🙈🙈 biz şuan bile hiö durmuyoruz çok şükür 🤗🤗
firstmom zeynepcelikss bir iki haftaya hareketleri artacaktır emin ol, ilk başlarda az az oluyordu benim de 😊
melindam zeynepcelikss Bu Haftalarda Brbek Küçük Olduğu İçin Kordon Bile Olsa açılıyor Yeri Geniş Çünkü İleriki Haftalarda Tehlikeli Oluyor. Sıkma Canını Seni Uykundan Uyandıracak Daha Annesi Tekmeler Atacak Benim Kızım Aç Kalınca Bildiğin Kalkta Bişeyler Ye Diyor Resmen 😂
Miniksusam93mr Ben de 16dan beri hafif hafif hissedyrm ama bi tekmeye dönüşmedi yani sert olmadi. Cok kiside duydum ben de uzuldm hatta agladm sizin gibi kafama taktm 😣🥴.yavas yavas olacak birgun cok acitmasina sevinecemi bilmezdm diyecem insllah🥰🥰🤣 sen de öyle
Busimss zeynepcelikss o haftalarda öyle olması çok normal pozisyon da değiştiriyorlar o zaman da hissedilmiyor. Bende 21.haftaöda çok az az hissediyordum korkuyordum. Doktoruma gittiğimde sırtı dönük pozisyonu değiştirmiş o gizden demişti. Şuanda 23+1 haftalığız daha net herşeyi ama yine tam düzenli olmuyor tabi. İcin rahat olsun ama yine doktoruna gitmek istersen git tabi
zeynepcelikss Busimss mesaj attim doktora oda 2.3 gun izle dedi. uyuyor olabilir falan dedi.. cok fazla korkulacak haftalarda degilsin faln dedi
Gamzedngdn zeynepcelikss ilk günlerde öyle oluyor annesi üzme kendini uyuması lazım büyümek için bikaç hafta sonra uykundan uyandırcak seni daha yeni olduğu için hissetmiyor insan 😘