elifelif DenizadanTalay cnm ben 40+4 gunluk hamileyim 1 cm acilmam var ama hala nisan gelmedi 😕 yarin gidiyorum dogum a
DenizadanTalay [bilinmeyen] nişan kanla karısık akıntıymıs oyle dıyorlar dogum olcagının belırtılerındenmiş
Anelia Nişan, rahim ağzındaki tıkaca denir.kanlı sümüksü bir sıvıymış. Eğer geldiyse bir kaç gün içinde doğumun gerçekleşeceğini haber verir. Benim ilk doğumumda nişanım gelmedi. Önce suyum geldi ve normal doğum yapmıştım.
Esa Nişan da neymiş bacım suyum gelmeden doğum başladı 😂 ve nişan illa kanlı akıntı ya da renkli şekilde gelmiyor bembeyaz yoğun akıntı şeklinde de gelebilir bende öyle oldu hiç akıntım yoktu bi sabah dediğim şekilde peceteye öyle sivi geldi tabi ben nişan renkli olur diye bildiğimden şüphe etsem bile takmadım 5 gün hastaneye kontrole diye gittim 3 cm açıklıkla yatisim yapıldı nst de sancı çıkıyordu ama ben hissetmiyordum. Taburcu oldum ertesi gün kontrole gittim bir şey yoktu ertesi gün tekrar kontrole gittim yine sancı vardı hissetmiyordum ve bebeğin kalp atışı düşüyordu suni sanciya başladılar açıklığım 7 cm olunca suyumu patlattılar kendi sancimda gelsin doğum kısa sürede olsun diye. Hiç belli olmuyor yani 😊
Dogabebek Esa Benimde dun sabah dediginiz gibi bembeyaz bir akinti geldi. Gelincede yogun oldugu icin hissettim hemen kosup baktim ama pembe olmadigi icin normal akinti diyip gectim. Sancida hissetmiyorum. 😬 Sizin gibi olabilir mi acaba 39.haftadayim sabah kontrole gidecegim bakalim ne olacak😀
Esa Dogabebek akıntı geldikten 5 gün sonra kontrole gittim ya hani nst vardı sancı çıkmıştı hissetmiyodum sancı çıktığı için doktor muayene yapmıştı açıklığım vardı o zaman doktora yazdığım gibi anlatmıştım evet o nişan geldiğinde farketmeyenler oluyo demişti 😊 sen yarın doktora onuda söyle nişandır belki 39. Haftadasın zaten gelcek artık bebiş benimki aceleci davrandı 37 de geldi 😊
Dogabebek Esa Bunu ogrendigim iyi oldu belkide belirtidir😀 Bende bizimkinin gelmeye pek niyeti yok diye dusunuyodum 🙈 yarin doktora sorayim bakayim tesekkurler
Umuturkan [bilinmeyen] merhaba benım iki gün önce nişanım geldi hafıf kasık agırlarm var ve belım agrıyor nişanım geldgını cok ıyı anlarsnız cnku cok afedersnz sümügümsü bir akıntı şeklinde gelıyor benmkınn rengi acıktı ama kımısınnkı pembemsi oluyormus blgnz olsn bende su gelmesini merak edıyorm
Esa Annelik hayir hiç ağrı sizi olmadı uzun bi enjektör gibi biseyle patlattı hatta onu görünce önce gözüm korktu hala patlatmadi mı diye kafamı kaldırıp baktım o anda su geldi o derece hissetmedim yani 😊
Setinay 39+5 hic bir sey yok delireceğim yahu. Ilk bebeğim aceleciydi 38de hop geldi. Nişan gelmişti onda icindr kan noktalati olan sumuk gibi bir seydi. Bunda da ayni sumuk gibi ama yesil sari geliyo nisan değildir diyorum. Suyumuda onlar patlatmisti acisi biseyi yok sadece su patladiktan sonra şancı artiyor zaten kısa süre sonra dogum oluyor.
Asilduru Esa bende bir haftadır pembe olmayan akıntı var ama bende de tık Yok nst de sancı Yok dediler.bende yürüyüşe çıktığımda suyum gelir de rezil olurum diye korkuyorum öyle çok paçalardan akıyor mu ki😳
Esa Asilduru ben yatarken geldi su ama baya geldi ayakta olsam akardı tahmini yarım lt ya da 1 lt yakın gelmiştir üstümde eşofman pantolon falan olsa islanirdi uzun hırka giyip cikabilirsin ya da beline bağlıycak bişey alabilirsin yanına