aslikls3 Zaferesrask0204 bende de gece kasılmalar olmuştu ilk defa şu an adet olacakmışım gibi ağrım var böyle mi başlıyor acaba bilemedim
aslikls3 Zaferesrask0204 allah yardımcın olsun inşallah çabucak kurtulun sen de bebeğin de bize de haber et 🌺🌺🌺
Mommbabyy Zaferesrask0204 hadi hayırlı haberler olsun inşallah. Çabucak doğur eve dönün sağlıkla inşallah 🥰
Gamze12 Zaferesrask0204 canım suyun hangi renkte akşam bendede oldu oğlum eline kahve dökünce hızlıca kucağıma alıp banyoya goturtdum bi anda iç çamaşırım hep islandi ilk dogumumda suyum nisanim gelmedi bilmiyorum o yüzden şimdiden hayırlı dogumlar
Dozturkgol Gamze12 Beyaz kokusuz bildigimiz su gibi gelir ve ardida gelir camasir baya islanir ilk dogumumda Bende o sekilde gittim
Gamze12 Zaferesrask0204 tesekurler canim aynısı bendede oluyor su anda da ıslaklık ve biraz akinti var acaba gitsem mi
Cyhnyt23 Hadi hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah hiç ummadigin kadar kolay geçer inşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız 🙏🙏🙏
Gamze12 Dozturkgol aynen beyaz kokusuz ve ayni zamnda hafif sefaf su ilk doğumunda hiç biri olmadı o yüzden anlamıyorum 😟