dilaracalik29 Mrb kızlar temmuz ayında doğum yapacak olan varmı hazırlıklara başladınız mı ya da neler almayı düşünüyorsunuz ?
Iclalgoleli dilaracalik29 benimde temmuzun 4ü gösteriyor tabi Haziran sonu olması çok muhtemel ama her şeyim bitti nerdeyse benimde ☺️
inciiim dilaracalik29 sadece Bebek odasını siparişini verdik birkaç da zıbın tulum aldım o kadar Bebek arabası seçemedim Bi türlü
arife351_ Ufak tefek bir kaç bişey aldım geçen haftalarda ama artık dışarı çıkamadığım için alamıyorum sabırsızlıkla bekliyorum alışveriş için 23 haftalığım erken doğum riskim de var bir an önce herşeyi tamamlamak istiyorum
dilaracalik29 arife351_ allah yardımcın olsun bana demediler erken Doğum riski diye ama bende tamamlamak istiyorum hiç bişeye başlamadık
ffckizannesi Bende hafif bisiler var ama tamamlamadm nasil olacak hic bilmiyorm dogum yapacagim yer istanbul ben urfadayim ne olacak surec nasil ilerleyecek hic bilmiyorm allah yardimcimiz olsn dogumjm 10 temmuz gözüküyor
Cetinn Bende bu salgın çıkmadan önce beşik puset vs herşeyini almıştık tek bi şampuan krem eksiklerimiz kaldı.
arife351_ Mery_ rahim ağzı kısalığı yaşıyordum şuan 32 milim ama karın ağrılarım ve kasılmalarım oluyor bu yüzden erken doğum yapma riskim yüksekmiş 34e kadar ancak dayanırsınız dedi doktorum