Ygmrcfr Bende genesis Mahmut beye gidiyordum geçen hafta memorial da Neval hanım gittim bi hafta sonra gel dedi oda salıya geliyor memorial hastanesin de kesin mi korona virüsü hasta olduğu olmazsa gitmem Mahmut beye tekrar giderim
Masalveannesi dfnomr o doktora bende gittim ancak onun hastası olmadığım için mi bilmiyorum ama hiç ilgilenmedi bebeğimin bir görüntüsünü bile basmadı. Kendi doktorum beş altı tane basıyor
dfnomr Masalveannesi onu bilemeyecegim canim benim icin doktordan cok bir abi gibi şahsen cok memnunum belki baska doktora alistigin icin sana farkli gelmis olabilir tarzi
NihalBurak Gul21 diyarbakırda pozitif çoktan hasta varmış bende birinden duydum Almanya’dan mı ne gelmiş ama hangi hastanede onu sormamışım
Yaprak_ Gul21 fakültede 3 gün önce 21 yaşında bir kız öldu. Kadın doğum 8. Katı karantina altinda .. araştırmada çoktan var .. ama en çok fakültede var vaka sayısı 30 a yakındı 3 gün önce ve bu basına hiç bir şekilde yansıtmıyorlar. Diclekente bi site karantina altinda
Masalveannesi Yaprak_ ben bu haberi görmedim. Peki vaka varsa bilgilendirme yaparlarmi nasıl kontrollere gidecez
dfnomr SevdaMila bilmiyorum canim hic konusmadim 3180 diye okumustum burda ama ne kadar dogru bilmiyorum
Lilamor77 Masalveannesi bende öyle of ya eşim jandarma bikaç ihbar almışlar Diyarbakır da kesinlikle var dikkat edin
04dy Kızlar bende gazi yaşargil kadın doğum ve çocuk hastanesinde ek binasinda doğum yapacağım orada vaka varmıdır ki sadece kadın doğum ya