_9297_ Selimem valla yaa 🤣🤣 bende şuan 25 haftaligim 58 ile hamile kaldım dün tartıldım 61.800 olmuşum normal mi acaba
_9297_ Dilan3eymenn canım bende 58 ile hamile kaldım dün tartıldım 61.800 olmusum şuan 25 haftaligim 4 kilo almışım normal mi sence
Dilan3eymenn _9297_ normal tabiki çöl iyi en az 10 almış olursunuz doğuma kadar bide bebek ile anne son aylar kilo alıyor kilo alimin gayet iyi ben hızlıca aldım galiba bu gidişle toplam 18 olur🙄🙄😶😶😊
DilekBodurr Selimem 22 haftalık hamileyim ve göbeğim çıktı engel olamıyoruz 😂 bi kaç hafta daha çıkmasa iyiydi ama 😂
mavisimm Selimem Bende 24+4 um banada buyumuyor gibi geliyordu ama bazi kiyafetlerim daraldi demekki buyuyor :) Esimde her hafta buyudugunu soyluyor.
_9297_ Gulanelis kız ben ilk başlarda kilo verdim çok olmasada birden de alınca tuhaf geldi o yüzden kuzum 🤣
_9297_ Dilan3eymenn ben de şu son zamanlarda aldım bu kiloyu canım Ama herkes çoğu kilomuzun doğumda gittiğini söylüyorlar da bakalım ne olucak 🙄
Sevgigursoy Selimem çok sevmiyorum , doğumdan sonra o göbek nasıl gidicek korkuyorum 😁 , boyun koşa yuvarlanıp giderim