Selam kızlar. Avusturyada yaşıyorum 24+4 haftamızdayız. Burda’da karantina altına alındık. 4 gün önce kontrolüm vardı korunmamız gerektiği söylendiği için maske ve eldiven taktım doğal olarak. Burda durumu cok ciddi almadıkları için korunmuyor kimse ve dalgaya alıyorlar. Annemle eşim de geldi benle annem de aynı şekilde maske ve eldiven takmıştı hatta demiştik belki doktor onuda içeri alır korunduğunu görünce. Hastaneye giriş yaptık bekleme yeri olur ya orda bizi gördükleri an hemşireler tuhaf bakmaya başladılar eşimle annemin çıkmasını rica ettiler ordan. Beni de “coronanaymış” gibi ayrı odada beklemeye aldılar.. Doktor çağırdı kontrol 5 dk bile sürmeden hemen geçiştirdi beni ki doktor ki odaya girer girmez şakayla karışık korunmamız gerekiyor değilmi dedim. Ve bundan 4 hafta önce beni reçete vermek için çağırmıştı doktor tiroid düşüklügüm olduğu için şeker yükleme testinde çıkmış. Reçeteyi verirken çok çok normal olduğunu çoğu kadında görünen bi riski olmadığı demişti. Bana terminde ise çoçukta gerilim sorunu olabileceğini dedi gülerek bi şekilde hiç birşey soramadım kaldım öyle. Sizce doktorumu değiştirmem gerekiyor mu? Yada corona yüzünden mi bu durumdalar. Hiç iyi hissetmedim kendimi randevudan sonra.. Zamaninizi aldığım için hakkınızı helal edin, teşekkürler.