Hatice-02 Kızlar uniqondan isimli 10 lu hastane çıkışı sipariş edenler kullananlar memnun kaldınız mı? Bende sipariş ettim ama çok kararsız kaldım inşallah güzel gelir 🤲🏻
duygusm Hatice-02 Yanlış hatırlıyor da olabilirim ama sanki geçen bir arkadaş sakın buradan alışveriş yapmayın gibi bir başlık açmıştı.
asmitaskiran Hatice-02 benimki de bu hafta gelecek 10 gün oldu bakalım bekliyorum 🙈 ama hepsi çok güzeldi nerdeyse bir yıldır takip ediyorum hep bebeğim olursa buradan alırım diyordum nasip oldu çok şükür
Hatice-02 [silindi] canım kumaşı falan nasıl inşallah bismillah dedim aldım bakalım gelince paylaşırım 🤷🏻♀️🤲🏻
[silindi] Hatice-02 https://imgyukle.com/i/JYzRUS çok güzeldi canım herkez bayıldı nerde haptırdın diye çok soran oldu allahın izniyle giydirmekte nasip olur inşallah
Hatice-02 [silindi] çok çok güzel görünüyor canım renk konusunda soluk gelir VS dediler ama inşallah öyle olmaz sende olmamış 🤲🏻maşallah rabbim hayırlısı ile giydirmeyi de nasip eylesin ❣️
[silindi] Hatice-02 yok kuzum bende alırken okumuştum rengi soluk geldi diyenleri ama hiçte öyle gelmedi 🙈
Dyg87 Bende verdim bu hafta gelir hem isimli nevresim takımı hemde 10 lu hastane çıkışı verdim bence soft renkli seçilen ürünler soluk gibi geliyordur diye düşünüyorum
Ktuna Bende ordan almıştım rengi soluk gelmedi. İçine yıkama talimatı koymuşlar ona göre yıkayınca bi sorun olmuyor ben yıkadım rengi atmadı.
Hatice-02 asmitaskiran canım geldi harika ötesi diyebilirim dokusu kalitesi bayıldık hayırlı bir şekilde giyindirmemizi nasip etsin Allah inşallah 😍
Kulahci Bende p, tesi sipariş verdim heyecanla bekliyorum doğumada az kaldı bakalım. Siz hastanedemi giydirceksiniz ilk
Hatice-02 Kulahci geldi canım harika bayıldık yıkadım bugün hiç sünmedi artı soluklaşmadı yarın ütüleyeceğim😍