Kızlar bu gün zeynepkamil e acile gittim sezeryan için gün alacaktım nst tahlil bilmem ne derken bana dediler ki acil sezeryana alıncaksın nasıl yani dedim neden şekerin çok yükselmiş dediler 37+4 üm bu arada ve eve gidip doğum çantamı alayım tekrar bi duş muş alıp ne bileyim abdest alayım dedim gelicem dedim imza atıp zorla gönderdiler 10 kere tembih ettiler çabul gel diye tamam dedim apar topar çantamı aldım duşumu abdestimi aldım gittim beni doğumhaneye yatırdılar neden dedim doğumhane açlık süren dolana kadar burda yatcaksın sonra ameliyathaneye alıncaksın dediler tamam dedim doğumhanede önlüğümü giydirdiler damar yolu açtılar tahlilleri yaptılar ve ben akşam 8.30 da sezeryana alıncaktım ama yarım saat kala geldiler karar değiştirmişler bebeğimin ciğeri şekerimden dolayı gelişmemiş olabilirmiş küveze girmesin diye beni servise yatırıp 3 gün 4 gün kontrol altında tutup öyle alcaklarmış seni götürüyoruz kata çıkarcaz dediler hayır dedim nereye istiyosanız imza atayım ben bir an önce çıkayım evime gideyim dedim virüs sebebiyle yatmak istemeyebilirsin o zaman eşinde sende imzalayın dediler imzaladım ve sezeryana yarım saat kala ameliyat önlüğünü çıkarıp üstümü giyip saat 10 civarı evime döndüm haftaya sezeryana alcaklarmış ben böyle psikoloji bozan yer görmedim ben o önlüğü giyip orda beklerken neler hissettim kendimi nasıl hazırladım onu bilen yok ve serviste de 2 kere yattım kendi insülinimi oluyorum,kendi ilaçlarımı yanımda götürüp içiyorum tek artısı günde 2 defa nst ye alıyolar bunun için bu hastalık zamanı yatılırmı ya sinirlerimi bozdular bu gün resmen