Aslannnn Aycelf2 ben 6. Aya kadar kullandim canim unisom kullandim bi tane daha vardi ama adini hatirlamiyorum
DuyguAlalm Aycelf2 @Ece06 Rennie bulantı ilacı değil, mide yanması için bir ilaç. Ben bulantı için Zofran kullanıyorum, ama sigorta karşılamıyor malesef. 48 tl. Ama fayda ediyor, onun sayesinde yemek yiyebildim.
Ece06 Aycelf2 ben onu bilmiyorum da şöyle söyliyim 3 kutu kan ilacı 1 kutu vitamin ve 2 kutu rennieye 60 tl ödedim istersen yarın sorabilirim eczaneme
Aycelf2 Ece06 sizinki o kadr değildir herlde dha kaç tne dha ilaç almışsınız benimki hap bulantim çok var ama ise yaramıyo gnu geldi sizinki ise yariyomu
Ece06 Aycelf2 ben çok ilaç kullanan birisi olmadığım için sadece vitamini ve kan ilacını alıyorum fakat benim şurubuma doktor tok 4 defa demişti ben içemiyorum o kadar sadece midem kötü olunca direk içiyorum etki gösteriyor hafifletiyor ama mideniz çok bulanırsa tuzlu çubuk krakerle sade maden suyu için derim bire bir çok işe yarıyor bende
Aycelf2 Bsrabargun premesis benimkinin adi ama medpamid var bende hamile olmadan önce kullanıyordum doktoruma sorayım bi onu kullanabilirmiyim diye
Ece06 DuyguAlalm benim şurubum da rennie duo yazıyor prospektüsünde de mide ağrısı - mide yanması - hazımsızlık - şişkinlik - mide bulantısı - kusma ve midede asit fazlalığına bağlı belirtilerin giderilmesi için kullanılıyor denilmiş .... üstelik doktoruma da sormuştum yazarken mide bulantısı için mi demiştim evet demişti ... sizin bahsettiğiniz rennie diye başka ilaç olmuş olabilir ama içeriğinde de bu şekilde yazıyor
fgmkus Ben zofer veya metamid kullanmak istemedim nolur nolmaz diye sonra Dr bana bitkisel bir ilaç yazdı Layd Feliz adı zencefil özlü bana çok iyi geldi üzerinde ilaç değildir yazıyor ama eczaneden aldık hatta özel getirttiler 70 tl fiyati vardı
Dilekdmr Metamid kasılma yaptı bende kullanamadm zofran da tadı midemi bulandırdı çünkü çok kötüydüm 5 ayligiz bin şükür hafifledi. Hala zofer kullaniyorum sadece o iyi geldi bana arada mutlaka serum aldm her serumda bi tık daha iyi hissettim
DuyguAlalm Dilekdmr Benim de metpamid’e alerjim var. Hastaneye yatış yaptığında mutlaka söyle bu ilaca alerjin olduğunu, damardan bilmeden veriyorlar ve o kasılma insanı mahvediyor.