matrushka Kızlar selam, bu hafta 32+0 olacağız, doktorun korona olaylarından ötürü çalışabilir raporu vermiyorum deme hakkı var mıdır? Yoksa ben iyiysem verir mi diyorsunuz? Sonuçta devlet gerektiğinde idari izni biz hamilelere veriyor.
aselarzum35 matrushka ben kamu çalışanıyım hemde sağlık Dr um çalışabilir raporu vermiyo, inat etti adam ya çıldırıcam
dfnomr matrushka ben doktorumla konustum ogretmenim yaza telafi egitimleri yapilabilir okul acilabilir calisabilir raporu almak istiyorum zaten okul kapali su anda dedim olur veririz dedi haftaya cuma gunu alicam neden sorun cikariyorlar ki sizin doktorlariniz suanda aktif calisiyor musunuz ki🤔
burcu1234567 matrushka ben bu hafta aldım bana sordu çalışacak mısın çalışmayacak mısın diye.. Çalışmıcam dedim tamm dedi. Normalde devlette takipli hasta değilim rapor için rastgele gittim
Prmanne 32 hafta raporu gebeliğinizin gidişatına göre verilir yani bulaşıcı hastalık var veya yok diye değil birde siz çalışmak istemiyorum derseniz çalışamaz verebilir ama doktor bir risk görürse çalışmak isteseniz dahi ertelemiyor raporu çalışamaz veriyor başıma geldiği için rahatlıkla söyleyebilirim
Cerenavc Prmanne acaba bu rapor parası bebek doğduktan sonra mı veriliyor yoksa 32. Haftadan sonra mı
Prmanne aselarzum35 bende sağlık sektöründeyim cumartesi çalışamaz verdi biraz bekleyelim izin verilecek dedim ama olmaz dedi çarşamba izin açıklandı🙄
Zmyra aselarzum35 pandamı sebebiyle Dr ların çalışır vermemesi gerektiği çoğu ilde yazılı olarak iletildi.
aselarzum35 Prmanne benim daha 30 martta doluyor 32 hafta sat a göre 33 sorun değil 32 gösteririm ben dedi.,çok rahatım daha bu korona çıkmadan önce dedi 29. Haftada ayırırım seni, ne dediysem ikna edemedim, bu gittiğim de biraz daha ısrar edicem bakalım
matrushka dfnomr Sorun çıkarmadı, çıkarma ihitmali var mı diye korkuyorum. Kamudayım, şu ara çalışmıyoruz malum idari izin. Ama doktorun “böyle bir ortamda çalışabilir raporu veremem” deme ihtimali beni korkutuyor. Devlet zaten idari izni veriyor gerektiğinde 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Adsmyr dfnomr bnde öğretmenim aynı sorun bnde de var ağustosta telafi eğitimi olursa Erzurum’a geri gitmem gerekecek 2 aylık bebekle. Ama bazıları şu amda okul tatil olduğu için çalışablir alsanızda doğum sonrasına eklenmez diyorlar bununla ilgili bilgniz var mı acaba. Çalışablir alsak bile doğum sonrası yine izin 8 hafta olcak diyorlar
Ebek Ben de şunu merak ediyorum. Çalışabilir raporu aldık diyelim ve idari izin uzatıldı diyelim. Bu durumda aslında fiili olarak çalışamıycaz. Yine de doğumdan sonraya eklenecek mi o günler? Yoksa fiili çalışma mı önemli olan? Fiili çalışmayınca idari izin uzatılırsa çalışabilir almanın anlamı kalmayacak çünkü
Yaseminalsan Acaba alabildiniz mi çalışabilir rapor? Bende Pazartesi alıcam da sorun çıkar mı diye tereddüt ettim 😞
Adsmyr Yaseminalsan bazı doktorlar çalışabilir raporu vermiyormuş ortamdan ötürü. Siz bir sorun yaşadınız mı acaba
Fatma8988 Yaseminalsan raporu alıp almadığınız ve kurumun kabul edip etmediğiydi.. cevap için teşekkürler