Yaman Kizlar ben gece cok acıkmaya basladim yemek istemiyorum bazen yiyorum kilo alcam diye korkuyorum🙂🙂
Cengizenhar2020 Yaman Bende aynı sekildim kendimi tutamadım yedim 1 ay boyunca gece hep 😀😀 38+1haftaligiz ve 27 kilo aldim 🤦♀️🤦♀️
SelinAli Yaman bende çok fenalardayım srüytürekli bişeyler yemek istiyorum çabuk kilo alıyorum doktorum böyle giderse çok zor olucak bol bol su iç yediklerine dikkat et dedi kiloyu hiç sevmiyor napıcam bilmiyorum 😀
Zuhraa Valla bende şuan acım 22+1 im 11 acıkma saatim gibi resmen bende yemek istemiyorum ama napiyim dayanamiyorum
Yaman Zuhraa evet bnde 11 den sonra basliyorum mutfagi taraşlamaya yemeyim diyorum bazen yememeye calisiyorum sutle muz yiyip iciyorum bastirsin diye
Selcanntosunn Aman ye gitsin can bogazdan gelir ben şuan yiyom bile valla açlıktan uyuyamiyom yoksa😄🤭
Badembebe Selcanntosunn yeme tabi can boğazdan gelir kilolarda boğazdan gelir sonradan doğumdan sonra gitmiyor onlar
Yaman EbruIrmakAhmet aynen bnmde cnm peynir ekmek sandvic tarzi istiyorum hep 🙂gercekten 20. Haftadan sonra duramiyomuşun
Zuhraa Yaman ayy yok sut muz falan kesmiyor beni. Illa ekmek yiycem. Inat ettim yemiycem bugun ama insallah gece kalkip yemem 😅
Yaman EbruIrmakAhmet ben her zaman yemiyom ama cok acikiyorum iste süt falan icmeye calisiyorum bazen ama hamileyiz diyorum yicez tabi diyorum bazende🙂
Yaman SelinAli ben sabahlari normal yiyorum gün arasinda kuru yemis meyve tuketiyorum aksam yemegindede cok yemiyorum gece acıkıyorum bida iste ama eşim evdeyken yemiyorum o yokken yiyorum🙂
Yaman EbruIrmakAhmet her gece olmuyor her gece yemiyorum ama acıkiyorum her zaman ekmek yesem kilo alirim cok
Yaman Zuhraa ben açlik durumuma gore yiyorum suan cok aciktim bide tv de bisey gordum cnm istedi onu gorunce iyice aciktim 🙂