Smskr0000 Merhaba kızlaar gebelikte kişisel bakımınızı nasıl yapıyorsunuz ben hep agda yapıyordum gebelikten önce artık nasıl ilerleyeceğim bilmiyorum sizler neler yaptınızzz 🤷🏼♀️
Minnakbebisim Smskr0000 ben lazerle gidiyordum 1 yıldır ama hamilelikte yasak. 1 hafta önce kuaföre ağdaya gittim genital koltuk altına 😅 gayet rahattı
1Anne_ Smskr0000 ağdaya devam 3 aylık olduk ama ilerde de kuaföre giderim herhalde gittiği yere kadar hiç vücuduma ağda dışında bisey vurmadım vurmam da inşallah
kbraylmz Hemsire_anne kendin mi yapiyirsun bende 33 haftaligim karnim iyice büyüdü çok zorlaniyorum napicam bilmem kuaforede gitmek istemiyorum çok çekiniyorum 😁
Minikkusum_ Yaman genital bölgeye de yapiyormusunuz bi zarari olmuyormu ben de yapmak istiyorum ama zarar verir için yapmıyorum
kbraylmz Smskr0000 33 haftaligim en başından beri ağda yapiyorum ama artik çok zorlanmaya başladım nasil yapicam bilmiyorum 😖😖
Hemsire_anne kbraylmz hiç çekinecek bişey yok, etrafına sor iyi bir kuaföre git, pratik biri olsun şekilden şekile sokmasın ağda sırasında. Hem işleri o zaten, aslında mesela benimki öyle havadan sudan sohbet eder ki ağda yaptırdığını unutuyor insan 😁
melindam Smskr0000 Gebelikten Önce Lazer Yapmıştım Ama Tam Bitmemişti Şimdide Evde Kendim Ağda Yapıyorum Çok Güvenmiyorum Kuaförlere Kirli Geliyor Bana