pinaarr Selam 👋 tahmini 5 haftalık gebeyim geçen hafta keseyi gördük yarın tekrar çağırdı doktor kalp atışını duymak için sizce mümkün mü duyulması ?
Minnakbebisim pinaarr bende 5 haftalıkken kese gördüm doktor 2 hafta sonra çağırdı, 8 haftalıkken duymuştum kalp atısını ❤️
Prensessssss pinaarr Ben 5+4 keseyi gördük şuan 6+4 üm haftaya Cumartesi kalp atışları için gidicez inşallah :)
Mervecankurtt pinaarr Benim de öyle bir hissiyatim vardi 8+4 te duyduk cok şükür kendinizi stres yapmayin lütfen dua edin iyi seyler mutlaka iyi guzel haberleri çeker
pinaarr Mervecankurtt çok teşekkür ederim sakin olmaya çalışıcam ❤️ Bundan önce bi kimyasal gebelik geçirdim o yüzden çok evhamlıyım
Mervecankurtt pinaarr gidene kadar korkuyorsunuz ama inanin guzel haberler alicaksiniz insallah icinizi ferah tutun bir iki hafta daha dişinizi sıkın insallah dua edin :)
Prensessssss Arkadaşlar keseyi görünce bebeği da görmüşmü oluyor yoksa kalp atışların da mı bebeği görüp söylüyor
Mervecankurtt Prensessssss kese nin icinde tabiki bebegi de görüyorsunuz:) zaten ekranda gosterir doktorunuz size cok belli bi sekilde görünüyor
pinaarr Prensessssss ben yalnızca keseyi gördüm bebeği görmek için çok erken dedi doktorum be keseyide vajinal usg ile görebildik
pinaarr Mervecankurtt bebeğimi gördüm hayırlısıyla kalp atışını duyamadık ama doktorum gerek yok şuan normal her şey şu virüs bitene kadar evden çıkma konteole 6 hafta sonra gel dedi