Sayka çok merak ediyorum çekisini filan🤭Cumaya randevu var inşallah cuma günü anlayacagız.İnşallah cok tontiş olmaz olum.
Eliftotree Sayka son 31+3 te gitmiştim 1735gramdı haftaya 34 haftalıkken kontrolüm var inşAllah biraz kilo almıştır oğluşum bana zayıf gibi geliyor 😑
Naz1989 34 den slmlar bnm oğluşum biraz zayıf kalmış birde bnde kansızlık vitamin eksikliği nedeniyle 1.5 kg olmuşuz dr oligofer fol diye bir şurup yazdı kullanıyorum inşallh kilo alacaz
Anneoldum Naz1989 28.haftaya kadr 5 kg idi ama sonra hiç tartlma frsatm olmadi ama şu an en az 12 kg almsmdr toplamda
Naz1989 Anneoldum ben toplamda 15 kg almışım 34.haftadayım çok sağlıklı beslendiğim halde hem çok kg almışım hem bebeğim zayıf kalmış malesf ☹
Sayka ben 23 haftamda 9 kilo almişdim sonra yidiyime dikkat etdim 34 haftamizdayız dün tartıya cıktım 11 kilo almişim. yani ilk hamile kaldigimda 61kiloydum şimdi 72
Sayka kocam oğluşumunzun tontiş olmasini isdiyor. 4kilo falan olsun diyor ama ben dua ediyorum 3.2-3.4 kg filan olsun. normal doğum olsun diye. 4 kilo olursa sezeryana alıcaklar
Aynurgul Şuan 34+1 haftalıkım ama bilmiyorum kaç olduk en son 32+5’te 2400 gr.’dı oğluşum 🤭 biz biraz önden gidiyormuşuz tabii 🤗
FigenBelinaynceyol 32.haftada 2062 gr idik.su an 33+6 dayim tekrar kontrolum 36.haftada tahminim bi 3 kg oluruz o zamana kadar 💙👶🏻