Geçen hafta perşembe günü aylık muayneme geldim herşey normaldi güle oynaya eve döndük eşimle.Ptesi sabah lekelenmem oldu koşa koşa doktora geldik bir öğrendik ki rahim kısalığım var.25 mm olmuş ilaç yazdı dün için yeniden çağırdı.Dünde geldik lekelenmem kesilmişti ve rahim kısalığım daha da artmamıştı.Ama doktorum haftaya yeniden görmek istediğini söyledi.Ve dün gece 3te yeniden kıpkırmızı bir kanamam oldu.😱Sabaha kadar ruh gibiydim sürekli lavaboya gidip kontrol ettim.Bazen var bazen yoktu kanamam sabaha uykusuzluktan bayılmışım.Sabah bir kalktım hala devam ediyor doktorumu aradım hemen gel yatışını yapıcaz dedi.Apar topar hazırlandım eşimle hastaneye geldik.Rahim kısalığım 24 saatte 25 mm den 21 e düşmüştü ilaç kullanmama rağmen.Henüz 29+6 yız.Yarın 30 haftalık olucaz.Bebeğim henüz çok küçük hemen yatışım yapıldı ve ciğer geliştirici iğne ile erken doğum önleyici iğne yapıldı.2 serum verdiler hala da devm ediyor serumum.Yarın rahim yeniden ölçülecek ve gerekirse iğne yapılacak belki yatış sürem daha da uzayacak rahim kısalmaya devam ederse.Hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen bol bol dua edin bana ve bebeğime 🙏😢 Kasılmalarım hala da devam ediyor , bir yandan da virüs belası canımı sıkıyor öyle bir zamana denk geldi ki..🤧 İlk 4 ayımda çok zor geçmişti umarım bebeğim 37 haftasına kadar içerde kalabilir 🙏