[silindi] Zuhraa bilmiyorum ama çoğalsada çok güzel bi Duygu bebeğim için deger diye düşünüyorum 😂😂😬😬😘😘😘💕💕💕💕
Zuhraa [silindi] hee tabii kalirsa kırmızı kirmizi görürüm seni😅 kocam bile dalga geciyor benimle tertemiz karımın yuzu mafoldu saldi kendini diye😂 ilerleyen zamanlarda cirkinlestim mi beni begenmiyormusun demeye başlıyorsun 😂 benim kendiginden azaldi şimdi şükür oglum guzellestirecegine 101 dalmacyaliya cevirdi 😂
Rananur Oğlan sağda kız solda olur diyorlar. Benim ilk oğlum sağdaydı ama şimdide oğlum olacak o solda. Hatta solda olduğu için acaba kız mı diye düşünmüştüm ama değilmiş 😆 demekki bu sağ sol meselesi de yanlış bilgi
Berfin_kycn [silindi] tam tersi sağda erkek solda kız derler yada sağda solda erkek ortada kız derler bizde☺️
Berfin_kycn [silindi] hiç heveslenme bütün teorilere göre erkekti erkekte hissediyordum ama bi prenses iim olacak😂🤦♀️🤦♀️
[silindi] Berfin_kycn hahaha😬😬🤗🤗❤️❤️❤️❤️saglikli olsun erkek olsun kiz olsun demiyorum ben kiz hissediyordum ama bu teoriyi duyunca acaba erkekmi dedim😬😬😬😂😂😂💕💕
kitapkurdu [silindi] hangi tarafta tuttu bilmiyorum ama 32.haftalık olduk en başından beri solumda hissettim haha da öyle 🤷🏻♀️
[silindi] kitapkurdu him benim daha küçük teyzesi 10 haftalık ama dr hep solma bakıyor solumda büyük bir ihtimal ❤️🤗