Kerem-inannesi [silindi] benim bebegim en başından beri sağda. Doktorda surekli ultrasonla sağıma bakıyor ama oğlum olcak 35.haftalik hamileyim farklı bisey de denmedi canim.
Esracan16 [silindi] bende diyorum benim kız niye hep sağda top gibi 😂 bunu bildiğim iyi oldu doğru tespit 👍🏻
iremyaren-01 [silindi] benimde solum da. Kızım olacak inşaAllah. Kişiden kişiye değişir diye biliyorum ama.
Semira [silindi] bunun tam tersi diye biliyorum sağ erkek sol kız denir hatta bununla ilgili tavsiyeler de verilir ama bu kişinin yaratılış fıtratına göre değişir mesela benim sol yumurtalığım yok kızım olmayacak dendi hatta çoçuğumun bile olmayacağı söylendi ama hamdolsun kızım da var oğlumda 😊böyle şeylere inanmayın diyemicem çünkü bende okurum sorarım ama çok kaptırmamak gerekir kendimizi 😘
Aayyssuu [silindi] 2. Gebeliğim 2. Oğlum geliyo ve ikiside sağ taraftan hissettim bence yumurtlamayla alakalı bi durum 🤗
Mom91 3kız kardeşiz hep soldaymışız …şimdi benim baştan beri sağda bebiş kasık ağrımda sağda olmuştu bebişim erkek Rabbim nasip ederse
ozgetunc [silindi] canım o tesadüf olabilir. Erkek cinsiyeti belirliyor, ve erkeğin sağ yada soldan gönderdiği erkek yada kız olarak dölleniyor. Eskiden Yunan mitolojisinden gelen bir bilgiymiş bu, ben baya araştırmıştım 😊 benim sağdaydı erkek mesela 🥰
Mervedoganay [silindi] oğlan annesi olucam inşallah ve sağda o tamamen yumurtalıkla hangisi müsaitse o alıyo cinsiyette eşinizle 😊
azinsan-azesya35 [silindi] ya ne alakası var spermler döllenceği yumurtayı seçerken ay şuna gidelim erkek olsun şuna gidelim kız olsun mu diyor azcık mantık
gmz91 [silindi] benimde kızım olacak hep solda arkadaşımın da kızı olacak onun ki sağ da :) .bende doktora sormuştum cinsiyetin bebeğin sağ da sol da olmasıyla bi ilgisi var mı diye alakası yok demişti :)