Hamideersin SedaveSusam doktorumun yok ta hastanenin var ordan ona bagliyolar siz ne zaman gidiceksiniz çok can sıkıcı bi durum ya özele gitsen ayri dert devlete gitsen ayrı dert
Seberog Keşke doğumlar için ayrı hastaneye yönlendirseler, her hasta hastalık kötü ama bunlar yeni doğan daha savunmasızlar 36+2deyim bende korkuyorum
Deletedmom124 Seberog canım yonlendirsinlerde Allah korusun bazı gebelerde olup olmadığı nasıl bilincek varsa tabi aklıma gelmeyen ler geliyor artık
Seberog caglahrsn bende çok düşündüm bunu ama haftası dolmadan olmasıda risk ya kuvezde kalması gerekirse
Esma_korpinar caglahrsn benimde canim istanbuldayim devlette dogumum olucak ozeller cok pahalki diye gidemiyorun napicam ya 😕 sen hangi ozele gidiyorsun
Seberog SedaveSusam bende çok düşündüm bunu ama haftası dolmadan olmasıda risk ya kuvezde kalması gerekirse
Burcuhira caglahrsn ben pazartesi 37+3 üm son adete göre ama ultrasona göre iki hafta önden gidiyor gelişimi. Nasipse alacak sezeryanla ikinci doğumum
caglahrsn Burcuhira benimde önde gidiyor haftası , doğuma çok az kaldı zaten sorsam mı diye düşünüyorum
Elif6161 Hamideersin hiç sorma allaha emanet gidcez artık nabalım devlette polikinlikleri bile kapatmışlar ya bu kadar gebe nabcak acaba allah bullak olduk allahım yardım etsin
SedaveSusam Hamideersin Selam canım hastaneden geldim doktorumla konuştum bizim hastane özel ama artık vakalar alınıp tedavi edilecek bizlerde evimize gitmicez dedi bende sezeryan düşündüğümü söyledim oda ben olsam bende sezeryan olurdum ama sana gel sezeryan ol demiyorum kendin bilirsin dedi sadece söylenen vaka sayısını 100le çarp dedi bu durum daha da kötüye gidebilir dedi haftada bir olan kontrolümü iki haftaya çıkardı iki hafta sonra 37 olucam o zamana kadar karar ver sezeryan günü belirleyelim dedi birde hastaneye refakatçi almıyolarmış sadece eşini alıyolar dedi annemde gelemicekmiş eşimde ben çocuğa bakamam tutamam bile diyor ne yapacağımızı şaşırdık😔
RuzgarsMommy Bütün hastaneyi değil salgina bakan bir bölüm ayrilayacak yogun bakım icin de. Daha cok test yapilacak insanlara bu iyi Hastaneye gidersek daha cok dikkat etmeliyiz korkmayin hemen panikte yapmayin