Asel21 Yareensi neden sana az geldi ki canım. Normalde 27 haftalık iken bebeklerin gramı 875 gr. 28 haftalık iken 1000 gr oluyormuş. Bnde instgram da gördüm bi doktor bebek kilo boy haftalık tablo olarak paylaşım yapmış sürekli sorulduğu için
Aysema Yareensi Neden az geldi. Fazla bile. Bir arkadasinda dedigi gibi bu haftada 800 gr olmasi gerek. Bizde 27 haftaligiz. 1.079 gr bir kac gunde onde dedi doktorumuz. Sizin bebesinizde önde hiç dert etmeyin😇
Songsong Ben26 da 900 gramdı neden az gibi geldi kı sana bence gayet normal😇netten bakabilirsin ay ay kılo aralıgı
Yareensi Asel21 ya aklima takıldı bide sey dedi doktor gec dollenme olmus bi hafta sonradan hamile kalmissin dedi o nasil oluyor yani su anda bebek 26+2 haftalik mi oluyor
Yareensi Aysema teşekkkür ederim canim bide sey dedi sen bi hafta sonradan hamile kalmissin 26+2gunluk dedi onu pek anlamadim acikcasi🤔nasil oluyor bilmiyorum
Aysema Yareensi Bildiğim kadarıyla normal yumurtlama döneminde değilde daha sonrasında yumurtlama olup o şekilde hamile kalma durumuna deniyor. Adet döngünüze göre genellikde 14 16. gün olan yumurtlamanın daha sonraki günlerde oluşu.