smyye-12 _buse masallah tek merak edipde soramadıgim sey doktorun yabancımı turkmu olduğu çünkü yabancılara benziyor😊
EbruCnr Marryy Bizde 33 olduk Başından beri medipolr gidiyordum ama orda fiyatlar yüksek olduğu için 31 de afiyet vefa hanıma başladım.
[silindi] 3ilge merhaba bnde atasehir de oturuyorum. Ve central a gidiyorum. Hangi doktora takip oluyorsunuz?
Merdgn Fatosbo koşuyolu medipolde suna kabil kucur’a gidiyorum çok memnunum.. ama emseyde orkide hanım varmış ablamın arkadaşı sancaktepeden gitti ve çok sıkıntılı bi gebelik geçirmesine rağmen çok memnundu hep söyler bana da tavsiye etmişti ama ben suna hanım’ı bırakamadım :)
Fatosbo Merdgn bende Sancaktepe bölgede Özlem Aras için çok iyi diye duydum muayeneye gidicem cuma günü umarım söylendiği gibidir :)
[silindi] 3ilge Başak hanim. 26. Haftadayim insallah sartlar duzelir de hayirlisi ile guzel dogumlar yapariz.
_sseymaesenn_ miine Canımmm merhaba🖐🏻 26. Haftalık hamileyim. Delta Hospital’e gidiyordum fakat hastanemi değiştirdim, şu an Maltepe Ersoy Hastanesi’ne gidiyorum. Bir kere de Pendik Yüzyıl Hastanesi’ne gitmiştim. Sen kaç haftalık hamilesin, nereye gidiyorsun?😊
eylemc Fatosbo Merhaba 🙂 Bende duydum merak ediyorum. Muayeneden sonra görüşlerinizi paylaşır mısınız?