Tatlisannedilekk Gulsahim cinsiyetimiz daha belli değil, kızımız olursa zümra ayşe koycaz inşallah🤗 zümra ismi çok güzel bence
Ygmroglcn Gulsahim bence asel kulağa daha hoş geliyor canım ama mila ismide hoş masal koyyucam bende kızıma inşallah 28+4 teyiz💪🏻
Ygmroglcn Gulsahim Çocukların oynadığı çelik-çomak oyunu. (Türkçe) Sevgili, sevimli, sevilen, tatlı kimse. (Rusça) Nazik, kibar ve hoş. (Rusça) Sevgili. (Bulgarca) Kelime, sözcük, söz, söylemek. (İbranice)
Ebrs Gulsahim bu isimleri artik herkes koyuyor, bi ara ayse fatma busra doluydu bizim sinif, ayni o donem gibi oluyo gelecek nesiller. Bence daha farkli isimler yonelmelisin canim. Mesela ben umay koyardim kizim olsaydı
Gulsahim Ebrs inanki ben hiç denk gelmedim bu isimlere 🙈 Bi kaç kere Umay duydum. Hiç duymadım asel zümra genelde hep Hira duydum.. Olabilri xnaım anlamı ne umayın
Ebrs Gulsahim inan cok duyduğum icin söylüyorum tabiki son annesinindir 😊 umay isminin anlamida, devlet kusu, diger anlamida dogum ve bereketin sembolü olan tanrıçanın adı. 😊