Gratel Öğretmenim 37 ye kadar çalışınca 5 hafta doğum sonrasına nasıl aktarılıyor? Okul idaresi mi doktor mu?
Gokser Gratel doğum izni toplam 16 haftadır, siz iş göremez raporu aldığınızda bu süre başlar. Ya ş özel bir şey yapmanıza gerek yok diye biliyorum.
juliet Gratel üstteki arkadaşa katılıyorum ekstra bişey yapmanıza gerek yok 32de çalışabilir raporu alırsanız direk zaten 37ye aktarılıyor
Susamanne Gratel canım bende yeni aldım raporumu 32. Haftan dolmadan çalışabilir raporu alıyorsun 37. Haftadada çalışamaz raporu veriyorlar 🙃
Gratel 37 ye nasıl aktarılıyor? Doğum sonrasına aktarmayı sormuştum.37 ye kadar çalıştık sonrasına aktarımı kim yapıyor
nur-kara Gratel doktora söylüyorsun 37. Haftaya kadar çalışır raporu veriyor 37 fen sonra çıkmak zorundasın ama
Gratel Daha önce aktarmış arkadaşlar cevap verebilir mi? Zaten 37 ye kadar çalışabilir raporum var.5 hafta doğum sonrasına nasıl aktarılıyor?
Ddd 32de calisabilir raporu aliyorsun. Isi birakacagin zaman calisamaz raporu aliyorsun. En gec 37de alman yerek. Sisteme girerken okuldaki yonetici izin tarihine ekliyor dogum oncesi gunlerini.